Cross TCA Teknikker

April 18

Cross TCA Teknikker


Akne lider ofte igjen med arr, mest merkbart i ansiktet. Mange behandlinger som kjemisk peeling er tilgjengelige for arrdannelse, avhengig av type og alvorlighetsgrad. Ett middel som brukes for kjemisk peeling er trikloreddiksyre, eller TCA. Kjemisk peeling er ikke alltid hensiktsmessig, slik at en ny metode for bruk av TCA har blitt utviklet. Kjent som Cross, eller kjemisk rekonstruksjon av hud arr, denne teknikken innebærer bruk av TCA direkte til den enkelte arr.

Studere

The Cross TCA teknikken var resultatet av en undersøkelse utført av legene. JB Lee, WG Chung, H. Kwahck og KH Lee av Leejiham hudpleie og Hudavdelingen, Yonsei University School of Medicine. Deres studie ble utført i Korea mellom 1996 og 2001. Resultatene ble rapportert i 28 november 2002 utgaven av "dermatologiske kirurgi." Deres funn konkluderte med at Cross TCA var en sikker og effektiv metode for å behandle akne arrdannelse uten vesentlige komplikasjoner.

arr

Studien fra Korea referert til akne arr som atrofisk, noe som indikerer at de var deprimert, viste et tap av vev eller opprettet indentions. Huden hadde i utgangspunktet bortkastet unna. Ikke alle akne arr er identiske. Tre hovedtyper inkluderer isøks, godsvognen og rullende arr. Disse beskrivende navn relatert til teksturen. Ice pick arr, kjent for å være svært dypt, best svare på TCA behandling. The Cross TCA behandling har vist seg å gi gode resultater, ifølge Dr. Christopher Harmon i "Dermatology Times."

Teknikk

TCA ble brukt til kjemisk peeling før den koreanske studien. Problemer oppsto med sin bruk for dype arr, noe som gjør det for risikabelt. Dypere arr krever høyere konsentrasjoner av TCA. Disse konsentrasjoner føre til arrdannelse i noen tilfeller. Korset Fremgangsmåten løser problemet med bruk av en tre-instrument for å anvende TCA til den dype arr. Instrumentet er dyppet i TCA og deretter presset hardt mot hele presset område av hver arr. Frostet hvite flekker på hvert arr. TCA brukes bare på arret og ikke til alle områder i ansiktet som er fri for arr. Healing og utvinning er raskere enn full ansikts skreller.

resultater

Den opprinnelige Studien involverte 65 pasienter over en femårsperiode. Pasientene ble delt i to grupper - 33 fikk 65 prosent TCA og 32 ble behandlet med 100 prosent TCA. For 65 prosent gruppe, 27 av 33, eller 82 prosent, opplevde god respons. For de 100 prosent gruppe, 30 ut av 32 eller 94 prosent, rapporterte at samme "god" respons. Alle pasientene i 100 prosent gruppen som mottok fem eller seks behandlinger rapportert gode resultater. Ingen betydelige komplikasjoner ble rapportert.