Hvordan få en ionisering Treatment

April 29

Hvordan få en ionisering Treatment


Et ion rens, eller ionisering behandling, er et alternativ behandling for å fjerne avfall bygget opp i kroppen på grunn av år med feil kosthold og eksponering for et giftig miljø. Et ion rens etterlater deg følelsen lettere og mer energisk.

Bruksanvisning

1 Finn en lokal ion rens anlegget ved å ringe lokale massører, kiropraktorer og alternative medisinske tilbydere for å se om de gjør behandlingen.

2 Vask føttene og slitasje rene sokker før du går for en behandling. Et ion rens gjøres ved å plassere føttene i spesialbehandlet vann koblet til en ionisering system som vil trekke ut de positive ioner og erstatte dem med negative ioner.

3 Ta med lesestoff. Behandlingen varer ca 1/2 time. Lesestoff vil bidra tiden flyr forbi.

4 Ta av alle klokker, mobiltelefon øretelefoner og andre metall smykker før du ankommer. Du er nødt til å ta dem av under ion rens, og det er en sjanse du kan glemme dem. La dem hjemme hvor du kan alltid finne dem senere.

5 Gå med en venn. Samtalen er en fin måte å fordrive tiden og å ha en venn sammen vil tillate to av dere å sammenligne slammet som kommer ut av kroppen din og i vannet. Det er halve moroa.

6 Drikk et mineral og vitamin erstatning drink. De fleste ionisering terapeuter vil ha en for deg, men bare i tilfelle de ikke gjør det, er det en god idé å ta en sammen.

7 Planlegg din neste avtale. En full ion rens krever vanligvis flere økter.

Hint

  • Hvis kroppen din er i en oppbrukt tilstand, la ionisering terapeut vet.