Hvorfor noen mennesker Velg et vegetarisk kosthold?

May 3

Hvorfor noen mennesker Velg et vegetarisk kosthold?


Vegetarianere velger å spise en plantebasert diett som utelukker animalske produkter og omfavner de ferske, rikelig mat fra jorden. Det er flere grunner til at folk foretrekker sunn livsstil.

Helserelatert

Flere vitenskapelige studier har vist at et vegetarisk kosthold kan reversere hjertesykdom og redusere blodkolesterolet.

Moralsk

Noen mennesker blir vegetarianere fordi de ikke ønsker å støtte dyremishandling som foregår i fabrikken oppdrett og inhumane slakteprosesser.

Religiøs

I jainismen religion, er vegetarianisme nødvendig, og praksisen er anbefalt i hinduisme og buddhisme og noen andre verdensreligioner.

Miljø

Det tar 100 dekar jord til å produsere nok biff å mate om lag 20 personer, men det samme landet vil produsere nok korn til å mate 240 personer.

Spørsmål som global oppvarming, avskoging, jord og vannforurensning, og mangel kan alle være knyttet til produksjon av kjøtt til konsum.

Økonomisk

Opptil halvparten av avlingene som dyrkes i verden går mot å produsere kjøtt. Ei ku må forbruke 7 lbs. av korn for å produsere ett pund av storfekjøtt. Det tar nesten 100 ganger så mye vann for å produsere ett pund av storfekjøtt enn å produsere et pund av hvete.