Diet Meal Planner for menn

August 6

Går en diett betyr ikke at du skal sulte deg selv. Menn trenger mer kalorier enn kvinner og derfor trenger å spise mer for å holde dem fornøyde hele dagen. En godt balansert diett plan som gjør det mulig å konsumere mye fiber, frukt og grønnsaker er en ideell måte å holde seg på et sunt kosthold. Nedenfor er en lett-å-følge, 2200-calorie måltid plan for menn.

Frokost

Frokost er det viktigste måltidet på dagen, og bør gi deg nok energi til å vare til lunsj. En god frokost inkluderer mat som er rik på fiber, slik som fullkorn frokostblanding eller brød, havregryn og frukt. Legg friske eller frosne bær og en kopp fettfri eller lettmelk til frokostblanding etter en ideell frokost. Du kan også drikke kaffe, men ikke glem å drikke minst ett glass vann i løpet av hvert måltid.

Mid-Morning Snack

Hvis du føler deg sulten mellom frokost og lunsj, har en mid-morgen snack. I stedet for å nå for en smultring, dansk eller muffin, prøv et par stykker av tørket frukt som aprikos eller fiken, som er høy i fiber (tre tørket fiken, for eksempel, har 10 gram fiber). Du kan også ta en kopp te med sitron.

Lunsj

En steke biff sandwich ville gjøre en god og enkel lunsj. I stedet for å bruke hvitt brød, bruker hele hvete eller hele korn brød. Du kan selv legge til lys eller fettfri majones og en skive redusert fett cheddar eller redusert fett mozzarella ost. Topp det hele med skiver av tomat og litt salat. Høy protein kalkun eller røkt laks også gjøre sunne sandwicher. I tillegg spiser et par stykker av baby gulrøtter og en banan drysset med kanel, noe som kan bidra til å dempe appetitten.

Afternoon Snack

Noen ganger vil du ønsker en ettermiddag snack å holde energien oppe. For din ettermiddagen snack har fettfri vanlig eller lett yoghurt eller noen rå grønnsaker som selleri eller gulrøtter.

Middag

Ditt siste måltid av dagen bør inneholde sunne mengder protein, karbohydrater og grønnsaker. En god middag kan omfatte grillet eller stekt laks eller kylling bryst børstet med honning sennep. Dine karbohydrater kan komme fra brun ris eller hele hvete pasta. Har dampede grønnsaker som brokkoli eller asparges spyd drysset med litt parmesan. En sunn salat laget med salat eller baby spinat og hakkede mandler kan også være inkludert. I stedet for å bruke en tung, kremet dressing, bruk en blanding av olivenolje og balsamicoeddik. Med dette måltidet plan, kan du selv ha dessert, for eksempel en kopp lys iskrem.