Linfrø og vekttap

September 30

Mye har vært skrevet og utforsket om fordelene med linfrø. Det er noen bevis for at det reduserer risikoen for kreft, hjertesykdom, kreft og hjerneslag. Noen mennesker er tiltrukket av linfrø for en annen av sine fordeler. Linfrø er også brukt for sine vektkontroll og vekt-tap fordeler.

Fiber

Linfrø er ekstremt høy i fiber. Fiber er viktig i vekttap som det skaper en følelse av fylde og hindrer forstoppelse. Fiber absorberes langsommere i kroppen, slik at det hjelper en person føler seg full for en lengre periode.

god Fat

Linfrø inneholder det gode fettet: flerumettet fett. Hver person trenger litt fett i kosten og fett som finnes i linfrø hjelper kroppen kjøre godt og føler seg mett uten de skadelige effektene som mettet fett passere på for eksempel tilstoppede arterier, hjertesykdom og diabetes.

Brensel

Mengden og typen fett som finnes i linfrø fungerer som drivstoff, og det hoppe-starter stoffskiftet. Det bidrar til å brenne kalorier og oppfordrer metabolske systemet til å fungere effektivt.

prostaglandiner

Linfrøolje inneholder to essensielle fettsyrer: omega 3 og omega 6. Disse to syrer, når kombinert, produserer prostaglandiner som fremmer vekttap.

typer

Linfrø kan tas i flytende eller kapselform som et supplement. Det er også tilgjengelig bakken og kan bli kastet i salater, supper, frokostblandinger og sauser.

betraktninger

McKinley Health Center i Illinois erkjenner at flere studier må gjøres på linfrø for å underbygge sine utallige helsepåstander. Studiene er lovende, og linfrø potensial for vekttap og bekjempe sykdommer fortjener mer forskning.