Lecithin for Weight Loss

July 16

Å miste vekt er ikke en lett kamp og folk vil prøve nesten hva som helst for å hjelpe prosessen. Dessverre ikke alle produkter på markedet er verdt innsatsen eller penger - noen er også dårlig for helsen. Lecitin, men synes å ha en direkte kobling til vekttap og er en aktiv ingrediens i mange vekttap kosttilskudd.

Hva er Lecithin

Lecitin, et lipid som består av cholin og inositol, er en av hovedkomponentene i cellemembranene. Den har mange forskjellige funksjoner ikke minst som er å kontrollere mengden av næringsstoffer som strømmer inn og ut av cellene. Lecithin finnes naturlig i soyabønner, gjær, peanøtter, fisk og eggeplommer av egg. Det blir tilsatt som et emulgeringsmiddel for å matvarer som sjokolade og margarin.

Lecithin er også tilgjengelig i pulverform, tabletter eller som en viktig ingrediens i noen vekttap rister. Den lecithin som finnes i de fleste kosttilskudd har sin opprinnelse i soyabønner.

Det er mange forskjellige utsagn i forsvaret av Lecithin inkludert dens evne til å gjøre noe av det følgende:

Transport og metabolization av fett
Hjelpe forbedre ytelsen en utholdenhet
* Bidra til forbedring av mental klarhet og reaksjonstid

Lecithin som en Fat Emulgator

Evnen av lecitin til å virke som en fett emulgator er en av de viktigste faktorer som bidrar til sin popularitet som et vekttap hjelpemiddel. Tilsetningen av lecitin under behandlingen av margarin er på grunn av måten oljen reagerer på vann. Normalt olje når flyte på toppen når du legger den til vann, men hvis du legger til et emulgeringsmiddel olje og vann vil blande sammen. I tillegg til behandlingen av margarin lecithin er også bra for å rense opp oljesøl. Selv om det er effektivt i å bryte opp fett i matvarer har det evnen til å bryte opp fett celler i kroppen, slik at de kan fjernes gjennom metabolisme prosessen?

Har Lecithin hjelpe til med vekttap?

For folk flest miste vekt er en vanskelig oppgave, og for noen er det nesten umulig. De prøver og feiler og dermed forsøke å slå mot ethvert produkt som kan gjøre det lettere. I tillegg til kosttilskudd som inneholder lecithin mange mennesker er også forsøke ulike fettforbrenning produkter også. Til tross for all blesten rundt lecithin, har ingen vitenskapelige bevis blitt presentert som viser noen form for sammenheng mellom bruk av lecithin og en persons evne til å gå ned i vekt.

Lecitin ikke har noen evne til å forbrenne nok fett i kroppen for å bidra til en hvilken som helst betydelig vekttap, selv om det er noen støttedokumentasjon som støtter den teori at tilstedeværelsen av lecithin i blodet kan bidra til fett forbli oppløsningsmidlet og dermed hindre den fra å feste seg i arterieveggene og forårsaker arterieveggene å tykne (aterosklerose) som begge er viktigste årsakene til hjertesykdom. Denne evnen til lecithin å hjelpe til med å holde fett i blodet løsemiddel er begrunnelsen bak hevder at forbruket av produkter som inneholder soya reduserer sjansene for å utvikle hjertesykdom.

Helsemessige fordeler av lecithin

På tross av fraværet av en hvilken som helst vitenskapelig bevis knytter forbruk av lecithin til vekttap, er det absolutt helsemessige fordeler ved å være avledet fra å ta lecitin. Som er identifisert i forrige avsnitt er det bevis som støtter teorien om at lecithin som lecithin hjelper fett i blodet forbli solvent og dermed reduserer sjansene for å utvikle hjerte- og karsykdommer. Opprettholde et sunt hjerte er en av de grunnleggende elementene i et langt og sunt liv.

Lecithin: Det endelige valget

Realiteten er at selv om lecithin er godt å opprettholde fett soliditet i blodet prøver å bruke den til å gå ned i vekt er ubrukelig. Selv om kosttilskudd vil hjelpe med din over alle generelle helse er den eneste måten du virkelig gå ned i vekt er ved å spise sunt og utfører øvelser som vil øke hastigheten som kroppen brenner fett (metabolisme).