Aktiviteter for å undervise The Food Pyramid

May 6

Aktiviteter for å undervise The Food Pyramid


Amerikanerne er de feiteste mennesker i verden, ifølge downtoearth.org. En årsak til den stadig økende befolkning er at den gjennomsnittlige amerikanske egentlig ikke forstår grunnleggende ernæring. The United States Department of Agriculture oppdatert den tradisjonelle mat Guide Pyramid med mypyramid i 2005.

Egenskaper

Mens den tradisjonelle næringspyramiden er horisontal, er mypyramid vertikal. Selv om logoen er endret, forblir begrepet sunt å spise det samme. Pyramid informasjon lærer folk å spise riktig: seks til 11 porsjoner med brød og korn, tre til fem porsjoner grønnsaker og to til fire fra frukten gruppen, to fra melkealternativer, to fra kjøtt og alternativer, og så lite fett, oljer og søtsaker som mulig.

aktiviteter

Med så mange nettsteder som tilbyr næringspyramiden og mypyramid aktiviteter, kan du bli overveldet av valg. Mypyramid.gov er omfattende og har seksjoner som spenner fra interaktive verktøy for å multimedia animasjon.

utskriftsmateriell

Skriv ut Materialet på mypyramid.gov begynne med 2 til 5 år gamle aldersgruppe og inkluderer mini-plakater, coloring ark og pekere for preschoolers. For 6- til 11-åringer er det plakater, tips for familier og regneark.

Trening

I tillegg til ernæring, mypyramid.gov understreker også at folk trenger å trene. First Lady Michelle Obama har gjort å få barna i form hennes fokus. Apps for sunne barn program på mypyramid.gov tilbyr premier til programvareverktøy og spill som oppmuntrer barna til å utøve.

fordeler

Fat barn ofte vokser opp til å bli overvektige voksne. Ved å lære barn å være ansvarlig for hva de spiser på et tidlig alder, aktivitetene på mypyramid.gov fremme gjøre informerte valg. Voksne engasjere seg i aktiviteter som er skissert på mypyramid.gov vil lære å lage god mat beslutninger.