Herbal rettsmidler for hodebunnen psoriasis

February 24

Som vi som alle prøver å leve et grønnere liv, flere og flere mennesker er å snu til alternative tilnærminger til helse og velvære. Denne tilnærmingen ikke bare stoppe på våre dietter, ofte strekker seg til behandlinger for vanlige lidelser, inkludert psoriasis. Mens de fleste vil fortsatt benytte de mer vanlige "kurer", er det et par urt rettsmidler for å behandle hodebunnen psoriasis.

Identifikasjon

Psoriasis er en kronisk hud lidelse som lesjoner utvikle seg på huden, først i form av en rød kul og deretter en nesten hvitaktig målestokk. Vanligvis er denne lidelse relativt mild for de fleste lider, men kan innebære forholdsvis store områder av kroppen, inkludert hodebunnen. Når du opplever en flareup, vil oppdateringer av huden flasse og kan synes å være som flass; men de to syndromer er ikke det samme. Psoriasis kan ikke bare føre til at du klø, men også produsere en viss mengde brennende eller smerte.

Egenskaper

Mens psoriasis i hodebunnen er sjelden livstruende, er det en lidelse som krever konstant pleie under en betennelse, og kan føre til hårtap. Vanligvis lider bruke en salisylsyre eller et tjærebasert produkt å ta vare på hodebunnen sin. Men mange mennesker er nå på utkikk etter mer naturlige metoder for terapi.

Betydning

Når du leter etter en urte rette for psoriasis, vil det vanligvis medføre en muntlig supplement, i motsetning til en standard aktuell salve. Teorien bak denne type behandling er mye som at bak mange av de alternative tilnærminger til helbredelse andre sykdommer og sykdommer. I stedet for å "behandle" symptomet, er urte tilnærming opptatt av "herding" årsaken. I tilfelle av psoriasis, er det antatt å involvere helsen til en persons tykktarm og lever. De tre mest populære kosttilskudd for å behandle disse organene er glatte alm, løvetann og Cascara Sagrada.

Funksjon

Slippery Elm er svært spioneringen som en naturlig rengjøringsmiddel. Det rids hovedsak kolon av giftstoffer som kan manifestere seg i de skjellende flekker forbundet med psoriasis. Når du er i stand til å rense kroppen for disse giftstoffene, vil psoriasis gå inn i en slags tilgivelse - i hvert fall i teorien.

Løvetann fungerer på en lignende måte for å glatte alm, men fokuserer på rensing av leveren. Dette dekontaminering av dette organet skal hjelpe kroppen å produsere riktig mengde galle for systemet, som antas å være en naturlig forsvarsmekanisme mot giftstoffer i forbindelse med psoriasis. Når disse giftstoffene har forlatt, så bør din psoriasis.

Cascara Sagrada er i utgangspunktet en bark som fungerer som en naturlig avføringsmiddel, som i hovedsak renser kolon av giftstoffer, blant annet avfall som kan være til stede i systemet. Teorien bak denne urte supplement er lik som glatte alm. Så hvis du skulle bruke en, trenger du ikke bruke den andre.

Advarsel

Som med alle alternative "medisiner", en av de viktigste risikoene er interaksjon med andre medisiner du kan nå ta. Alle tre urtemedisiner kan redusere effekten av visse legemidler. Før du bruker et supplement til behandling av psoriasis, bør du kontakte lege om mulige bivirkninger. For tiden har hver urt potensielle bivirkninger, men disse kan ikke være begrenset til de som er beskrevet, som hver enkelt person er forskjellig. Cascara Sagrada kan forårsake magekramper, diaré, oppkast og en endring i kaliumnivå. Glatte alm og løvetann er generelt trygt, men mange mennesker har opplevd en allergisk reaksjon på kosttilskudd, inkludert utslett og problemer med å puste.