Tips om Interveiwing som massasjeterapeut

February 15

Tips om Interveiwing som massasjeterapeut


Intervjue for enhver jobb krever et bestemt sett av ferdigheter, men intervjue som en massasje terapeut kan være en annen opplevelse. Det er fortsatt en rekke tradisjonelle intervjutrening du kan bruke, men du må la din profesjonalitet som massasjeterapeut glans.

Arbeidssted

Et av spørsmålene intervjueren kan stille er hvorfor du ønsker å jobbe i den aktuelle innstillingen. Ditt svar bør gjenspeile din erfaring med massasjeteknikker som samsvarer med atmosfæren i den jobben du søker. For eksempel, hvis du intervjue for å arbeide med en kiropraktor, detalj din erfaring og entusiasme for å arbeide med mennesker med skader. Hvis du intervjue for å arbeide med en akupunktør, detalj din erfaring i de østlige modaliteter samt din kunnskap om dette komplekse temaet.

Husk, din kompetanse med ulike former for massasje terapi vil gjøre deg til en mer sannsynlig kandidat for visse innstillinger. Vær sikker på å dele detaljer om din kunnskap med intervjueren.

Utseende

Utseende er en faktor når intervjue for enhver jobb. Massasje terapi arbeidsgivere ser etter mer enn en velkledd person. Først må være sikker på neglene er ekstremt kort og godt bevart og du har hendene ring gratis. Ankom for intervjuet forberedt på å jobbe.

For det andre, være ekstremt konservativ i din stil av kjolen. Ikke ha stramme klær, tank topper, shorts, høye hæler eller mini skjørt. Vis aldri cleavage. For massasje terapeuter dette er en spesielt viktig etisk hensyn. Kle på den måten som passer til yrket.

Erfaring

Hvis du ikke har enorme mengder erfaring, fremheve din utdannelse. De fleste massasjeterapi skoler krever en viss mengde hands-on praksis for hver teknikk lært. Vær sikker på å la intervjueren vite hvor mye praksis du har hatt og hvor godt du gjorde med denne klassen, inkludert positive tilbakemeldinger du har mottatt fra andre studenter og instruktører.

spørsmål

Det er noen viktige spørsmål å stille under intervjuet. Først spør om eventuelle inntak former brukes. Hvis ikke blir brukt et inntak form, er det akseptabelt å stille spørsmål ved denne praksisen siden du vil være juridisk ansvarlig for journalføring av dine kunder.

Et annet viktig spørsmål er selskapets policy om "no-show," folk som planlegger avtaler og ikke møter opp. Vil du få betalt for dette, eller vil du helt mister din tid? Noen selskaper tilbyr en liten godtgjørelse hvis dette skjer.

hands On

En normal intervju som massasjeterapeut omfatter utføre en kort massasje (vanligvis 15-30 minutter) på intervjueren. Prøv å innlemme noen teknikker du kan ha diskutert under intervjuet. Pust, gjelder riktig trykk, ta hensyn til klienten og gi den beste massasje mulig.