Kolon rens Prosedyre

July 8

Kolon rens Prosedyre


Tykktarmen er det organet ansvarlig for masse avfall eliminering fra kroppen. Det fjerner giftstoffer som samler seg i tarmen, og det er stedet der sirkulasjons- og lymfesystemet også avhende sine innsamlede avfallet. Når kolon blir blokkert av feil eliminering av fordøyd mat, kan det være nødvendig å utføre en kolon renset.

Colon funksjon

Tykktarmen er en samlebetegnelse for excretory systemet tykktarm, endetarm og anus. Tykktarmen måler mer enn 5 fot lang, og den begynner ved enden av tynntarmen og kommer ut av kroppen ved anus. Tykktarmen har fire hovedregioner - stigende, tverrgående, synkende og sigmoid regioner.

Etter fordøyelse i magesekken og tynntarmen, tykktarmen er det stedet hvor mineraler og vann absorberes fra mat fordøyd materie, og den gjenværende matavfall er eliminert fra tykktarmen som feces. Tykktarmen inneholder mikroorganismer som utgjør de normale flora. Disse mikroorganismene spiller viktige roller i å maksimere fordøyelses, absorpsjon og eliminasjon prosesser.

Hvordan Colon bli blokkert?

Med unntak av en medisinsk tilstand som vil føre til kolon svikter, livsstil og miljø blokkere kolon. En diett høy i tilberedt mat og kjøtt og lite friske grønnsaker og fiber er blant årsakene. Miljøgifter kan forlate giftig innskudd i tykktarmen, som gjør en dårlig vannforsyning eller mangel på tilstrekkelig vannforbruk. Stole utelukkende på mekanisk transport og stillesittende fritidsaktiviteter er en gjerningsmann i mangel på regelmessig fysisk trening.

Alle disse faktorene tregere fordøyelse og selv bringe den til å stoppe. Det fører da fordøyd mat sak å bli påvirket mot veggene i tykktarmen, siden det bare sitter der og blir videre behandlet av kroppsvarme og fordøyelses kjemikalier.

kolon Rensing

Før du starter en kolon renset, kontakt lege klaring for å utføre rensing og for å stoppe eventuelle medisiner. Du vil bli åpnet opp kolon for å øke absorpsjon aktiviteter og dette kan dramatisk påvirke hvordan medisiner blir absorbert. For mange kolon-rensing prosedyrer, pasienten oppfordres til å spise ferske grønnsaker og frukt, eller bare drikke frisk grønnsak eller frukt juice, eller salt vann, som de avstå fra å spise. De oppfordres til å unngå alle junk mat, meieriprodukter, kjøtt, kaffe og te.

En kolon renset kan være selvfremstilles ved å lage en psylliumskall og bentonittleire (P & B) riste for å drikke en gang en dag, etterfulgt av rikelig med vann. Denne drinken er gradvis økt til 2 kopper, deretter 3 kopper, og opp til 5 kopper for en to-ukers til to-måneders periode. Det er også kommersielt forberedt kolon-rensing formler og te, som legger litt mer praktisk til forberedelsesprosessen.

Et kolon rens tørker kroppen og fjerner de gode bakteriene i tykktarmen normale flora. Det er viktig å rehydrere kroppen og å forbruke probiotika for å opprettholde disse gode bakterier. Klyster er også anbefalt å vaske ut tykktarmen hver fra hva som ikke ble fjernet av kolon renset.

Når kolon rens er komplett, opprettholde en naturlig mat diett, drikke rent vann og regelmessig mosjon anbefales for langsiktig kolon helse.

En annen kolon rens metoden er den colonic hydroterapi. Dette er et vann vanning behandling som spyler tykktarmen ved hjelp av ca 30 liter vann i en times økt. Den er utført av et kolon hydrotherapist som overvåker og regulerer vannets temperatur, strømning og trykk. Dette bidrar til å stimulere peristaltikk, sammen med en abdominal massasje, for å fjerne avfall påvirket i tykktarmen.