Hvordan til å gi opp Sweets

July 20

Hvordan til å gi opp Sweets


Mennesker har utviklet seg til å elske søt mat. I det siste, søt mat var full av energi og ikke til å være giftig. I disse dager, matprodusenter legge sukker til mange av sine produkter, så tillegg av søtsaker til en persons kosthold kan ha en skadelig effekt på hans eller hennes helse. Les videre for å lære hvordan man skal gi opp søtsaker.

Bruksanvisning

1 Velg riktig tid. Forskere har funnet ut at å spise søtsaker hjelper folk forholde seg fysisk og følelsesmessig stress. Hvis du er i en stressende periode av livet ditt, vil du ikke lykkes i å gi opp søtsaker.

2 Identifiser dine vaner. Finne ut når du spiser godteri og planlegge å spise noe annet. For eksempel, hvis du alltid ha noe søtt til frokost, kjøpe egg og bacon å spise i stedet. Hvis du alltid spise godteri foran TV, prøver å spise popcorn eller gi opp TV for et par uker.

3 Unngå kunstige søtstoffer. Mens det er ingen vitenskapelige bevis for at kunstige søtstoffer forårsake helseproblemer, er målet ditt å lære å nyte mat som ikke er søtet i det hele tatt.

4 Sett bort sukker. Lær å drikke kaffe og te uten sukker og ikke legge sukker til usøtet korn. Også satte inn honning, sirup og syltetøy og lære å klare seg uten dem.

5 Spis frisk frukt. Studier viser at folk som elsker søtsaker også en tendens til å elske frukt. Kjøp den mest modne frukten du kan finne på den lokale bondens marked i stedet for å kjøpe frukt på supermarkedet. I begynnelsen vil frisk frukt ikke virker veldig søt, men hvis dette er den eneste søt mat du tillater deg selv, vil dette endre seg.

Hint

  • Mange mennesker som har gitt opp søtsaker si at etter noen måneder deres toleranse for søtsaker er redusert. De finner at hvis de nyte en søt behandler de lider ubehagelige bivirkninger som kvalme og nervøsitet. I tillegg kan de smaker sukker som er blitt lagt til vanlige matvarer som pasta saus og brød, og at disse matvarene tilstrekkelig tilfredsstille deres ønske om sødme.