Hva gjør FDA Definer Low-Fat As?

September 7

Hva gjør FDA Definer Low-Fat As?


The Food and Drug Administration har utviklet en merking politikk som avgjør hvor lav-fett matvarer er annonsert. Å vite hva FDA definerer som lav-fett kan hjelpe deg å bedre forstå den maten du spiser, og være mer oppmerksomme på makronivå i maten.

Identifikasjon

Ifølge FDA, er noe mat som inneholder 3 gram eller mindre av totalt fett per typisk servering vurderes som lav-fett. Mettet fett, som er inkludert i den totale fett teller, må være mindre enn 1 gram. Et eksempel kan være en prosent melk, som inneholder 0,5 prosent melkefett per 8-unse servering.

Misforståelse

Kosten ofte spiser fettfattig mat tenker de vil hjelpe dem ned i vekt. Men de fleste lav-fett matvarer inneholder enda mer karbohydrater i form av sukker enn sine full-fett kolleger. Overflødig sukker øker blodsukkeret og insulinnivået og kan føre til økt sult og dermed økt kaloriinntak senere på.

Naturlig lav-fett Foods

I stedet for å velge for prepackaged lav-fett matvarer som ofte inneholder høye nivåer av sukker, velger hele-mat alternativer som er naturlig lav i fett, som frukt, friske grønnsaker, hele korn (pasta, brød, frokostblandinger) og magert nitrat-free kjøttpålegg.