Holstein Behandling dietter

January 5

Holstein Behandling dietter


Manglende lønnsomhet i kvegdrift har indusert bønder til å følge nøye med Holstein lederprogrammer. Av de fire millioner Holstein kalver født i USA hvert år, de fleste reist for storfekjøtt produksjon. Etterbehandling dietter i Holstein storfe for kjøttproduksjon påvirker kvaliteten på kjøttet og pengebeløp på som biff kan bli solgt.

Kjøtt fra Holstein melkekyr

Den gjennomsnittlige melkeku utnyttes for melkeproduksjon i omtrent to amming perioder. Etterpå blir de slaktet for deres kjøtt. Imidlertid kan kjøtt fra melkekyr være veldig tøft. Sammensetningen av en etterbehandling kosthold kan produsere slankere og tilbyder kjøtt. En studie publisert i januar 2011 utgaven av "Meat Science" evaluert en etterbehandling kosthold for å forbedre kvaliteten på kjøtt fra melkekyr. Forskerne brukte 10 par Holstein melkekyr, avlet av samme oksen. Innenfor hvert par, ble en tilført en kompenserende diett av bygg halm og vann i fire dager etterfulgt av en høy-energi og proteindiett i seks uker. Studien fant at teksturen og smaken av kjøtt forbedret og en lavere skjærkraft var nødvendig å kutte skrotter.

Steam-oppflising av Corn

En artikkel som vises i januar 2011 utgaven av "Journal of Animal Science" i forhold behandling dietter av damp-flak hvit mais og konvensjonelle gul dent mais. Forskerne implantert kanyler, rør for å samle prøver, i fordøyelseskanalen av fire Holstein styrer å overvåke fordøyelsen av fôret. Studien fant at damp-flak hvit mais økt stivelse og total nitrogen fordøyelse og at damp avskallinger i stor grad øker næringsverdi.

Strå og gress dietter

Den juli 2010 utgaven av "Meat Science" inkludert en artikkel for å evaluere behandlings dietter på kjøttkvalitet. Studien inkluderte 56 Holstein melkekyr som ble randomisert til en av tre grupper: en kontrollgruppe som ble slaktet på den første dagen, en gruppe matet en 25:75 prosent diett av halm til gress og en tredje gruppe som ble matet gress annonse litum. Studien fant at kyrne fôres gress og halm dietter nådd optimal slaktevekt på 600 lbs (kald slaktevekt) mer enn 30 dager før de andre.

Dry-Valsede Corn

En studie i november 2009 utgaven av "Journal of Animal Science" evaluert fordøyelighet av dietter som består av tørr-valset eller damp-flak mais i Holstein styrer. Forskerne implantert kanyler i fordøyelseskanalen av styrer og overvåket forsøksdyrene i 15 dager. Studien fant at styrer matet tørr-valset mais utskilles mindre stivelse sammenlignet med de matet damp-flak mais, noe som indikerte høyere fordøyelse og absorpsjon av stivelse. Forfatterne konkluderte med at tørrvalset behandling av korn øker dens næringsverdi for styre betydelig.