Hva er årsakene til Bloody Krakk i barn?

June 30

Gastrointestinal blødning eller blod når et barn passerer avføring kan være, men er ikke nødvendigvis et tegn på et alvorlig helseproblem. Men understreker Johns Hopkins Barnas Center betydningen av å finne kilden til blødningen. Blødning kan komme fra forskjellige områder i fordøyelses eller mage-tarmkanalen. Selv om ditt barns lege vil starte med en fysisk eksamen når diagnostisere årsaken, det er andre prosedyrer som kan bidra til å finne kilden til kronisk blødning.

Ulcerøs kolitt

Ulcerøs kolitt er en tilstand som kan påvirke barn så vel som voksne. Et barn som har sår i hennes fordøyelseskanalen trenger medisinsk behandling. Tilstanden presenterer med blodig slim i barnets avføring, som vanligvis er i form av diaré. Barn med ulcerøs kolitt kan også oppleve feber og begynner å gå ned i vekt. Foreldre bør snakke med en barnelege hvis barnet opplever noen av disse symptomene.

Anal Sprekker

Ifølge Seattle Children Hospital, er en anal fissur den ledende årsaken til blod i avføringen. Mer enn 90 prosent av barn som har blod i avføringen uten medfølgende diaré har en anal fissur. Du kan bare legge merke til flekker eller flekker av blod i barnets avføring. Sprekker forårsake blødning når et barn har avføring, spesielt hvis han har en hard avføring eller passerer en stor mengde avføring. Normalt er blod forårsaket av en anal fissur lyse rødt. Ring ditt barns barnelege hvis det er mye blod, hvis blødning oppstår mer enn to ganger, barnet kaster opp blod eller har diaré, eller barnet ditt har noe blod i hans avføring og er yngre enn 12 uker.

tarminfeksjoner

Tarminfeksjoner kan forårsake blod i barnets avføring om infeksjonen er viral eller bakteriell opprinnelse. Blødning ofte oppstår som et resultat av relaterte hyppig og alvorlig diaré. Salmonella, Shigella og E. coli er vanlige tarminfeksjoner som kan forårsake blodig avføring hos barn. Diaré og blodig avføring kan også være symptomer på matforgiftning.

Irritabel tarm-syndrom

Barn som lider av irritabel tarm syndrom eller IBS, kan ha anfall av forstoppelse og deretter lide diaré. Tilstanden kjennetegnes ved uregelmessig avføringsmønster og kan føre til smerter og ubehag. Noen barn med IBS har blod i avføringen. Blødning er vanligvis forårsaket av kronisk diaré eller fra anstrengende å ha avføring. Frekvensen av symptomer kan svinge, noen ganger forsvinner i år bare for å komme tilbake igjen senere. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer påpeker at IBS er ikke livstruende, og heller ikke skade tarmen eller utvikle seg til andre kroniske sykdommer.

Tarmkanalen Blødning

Blødning fra øvre tarmkanalen eller magen gjør avføringen blir svart eller mørk i fargen. Kontakt ditt barns barnelege umiddelbart hvis hans avføring er tjæreaktig svart. Noen ganger krakk blir svart uten blødning dersom barnet ditt tar jerntilskudd eller visse andre typer medisiner. Blødning fra den nedre tarmkanalen, som omfatter tykktarmen og rektum, er lys rød farge. Diaré er ofte årsaken når maten beveger seg gjennom tykktarmen for raskt.

amming

En baby som ammer kan innta blod når morens brystvortene er sprukket. Selv vanligvis bare en dråpe eller to, kan dette blodet da dukke opp i barnets avføring etter at hun har ammet.