Helseforsikring for Full-Time studenter

June 30

Per høsten 2010, helsevesenet alternativer for heltids studenter er rikelig. Mange høyskoler og universiteter krever studenter å ha noen form for helseforsikring på å melde. Under Affordable Care Act, kan elevene være på foreldrenes helseforsikring plan til de blir 26 eller finne en jobb som gir gruppen helseforsikring. Heltids studenter kan kontakte deres helse kontor for å få hjelp sortering gjennom forsikringsalternativer.

The Affordable Care Act

The Affordable Care Act, vedtatt i 2010, gjør at pårørende til å forbli på foreldrenes forsikring plan før fylte 26. Før denne loven, i de fleste stater, kan forsørges bare forbli på foreldrenes plan hvis de var heltidsstudenter. Med Affordable Care Act, gjør den unge voksne ikke trenger å være en heltidsstudent, og det spiller ingen rolle om hun er gift, hvor hun bor eller hennes økonomiske situasjon. Hvis heltidsstudenten tilbys arbeidsgiver-sponset helseforsikring, til 2014 foreldrenes gruppe plan ikke har å tilby dekning opp til alder 26, per Affordable Care Act.

Skole Sponsored Forsikring

Flere høyskoler og universiteter tilbyr student helseforsikring planer. Registrerte studenter har mulighet til å kjøpe helseforsikring direkte via deres skole. Skolene kan kreve at studenten å ta et minimum antall studiepoeng for å kjøpe disse planene. De kan også tillate studenten å melde ektefelle- og barne. De fleste student helseplaner kjøre for en periode på ett år, samtidig med skoleåret, og er ikke fornyes ved utløpet av politikken året. Du må søke om ny dekning hvert år.

Short-Term Insurance

For heltidsstudenter som bare trenger dekning for en kort periode, er det kortsiktige helseforsikring planer. Kortsiktig forsikring vanligvis dekker en periode på seks eller færre måneder. Det kan være et kostnadseffektivt alternativ for heltids college student som er i sitt siste semester av skolen eller er over en alder av 26 og ikke lenger kvalifisert for dekning på foreldrenes plan. Kortsiktige forsikringer er ikke-fornybare, som betyr at du må søke om en ny plan etter hvert halvår.

Bunnlinjen

Mange skoler krever studenter å få helseforsikring. Foreldrenes planer er en primær alternativ, men ikke det eneste alternativet. Flere faktorer avgjør hvilke planer som er tilgjengelige for studenten, inkludert studentens alder, helsetilstand, økonomisk nød og dekningsperiode. Få tilgang til ressurser som en forsikring agent, skolens helsestasjon, statens forsikring avdeling hjemmeside, healthcare.gov og dine foreldre, til å oppdage alle dine forsikring alternativer.