Teknikker i Dental Lab

December 24

Teknikker i Dental Lab


Teknikere i tanntekniske laboratorier er ansvarlig for å fylle resepter fra tannleger for protetikk som proteser, broer og kroner, som tillater pasientene å erstatte deres manglende tenner. En person som er interessert i å lære teknikker i dental lab kan lære på jobben eller gjennom en dental laboratorium teknologi trening program som fører til en to-års knytte grad. Fullfører et bredt spekter av dental lab teknikker krever sterk fingerferdighet.

alginat Model

Når tannteknikere motta en alginat inntrykk av pasientens tenner og munn, må de vite hvordan å helle gips i avtrykket og la blandingen til å sette slik som å lage en modell av pasientens tenner. En modell trimmer deretter blir brukt til å slipe bort overflødig gips. Ved å plassere dette nylig strømmet modellen på en enhet som kalles en articulator kan teknikere få en idé om hvordan pasientens bite og kjeve bevegelse er. De deretter opprette en voks tenner modell ved hjelp av voks skar og spatler, slik at de kan nøyaktig produsere et metall ramme for protesen.

porselen Work

Etter teknikk for å skape voks tennene, tann lab teknikere hell cast og danner metall ramme. Når de gjelder porselenet til metall ramme, de gjør dette i lag for å sikre porselen tann ser ut som en ekte tann. De må da forberede overflaten for å la porselen og metall obligasjon. Teknikere sette tannen i en porselen ovn slik at det bakes på metal, og de legger porselen å forsegle produktet.

spesifikke protetikk

Dental lab teknikker inkluderer ofte fabrikasjon av både full proteser og partielle proteser. Teknikken for å lage nye proteser innebærer å skape bunnplater, monterings protetikk og herding keramiske tenner. Baseplate voks brukes til å registrere okklusalområdet --- eller bite felger --- for den første buen skjema når du setter protese tenner. Utforme en ledning rammeverk for kjeveortopedisk pasienter som trenger tannregulering eller reguleringer og utføre lodding er nok en dental lab teknikk. Crown og bro etablering hjelp inntrykk og gipsmodeller også er en viktig ferdighet i dental lab.

polering

En viktig dental lab teknikk omfatter også pussing eller trimming enheter som proteser og kroner. En tannlege dreiebenk brukes med en slipende sliping hjulet eller fille hjulet for å hjelpe glatte tannerstatninger. I tillegg er pimpstein og andre lignende midler som brukes under polering. Et laboratorium håndstykke er nyttig for å justere proteser og polering midlertidige kroner og permanente kroner i tillegg.