Slik fjerner en Sliver

August 10

Slivers kan være små, men de kan være ganske smertefullt. Venstre til fester, kan et sår fra en snev bli infisert. Av denne grunn bør du umiddelbart fjerne eventuelle lunter som gjennomborer huden din. Slappe av; det er ikke så ille som du kanskje tror!

Bruksanvisning

Exposed Slivers

1 Vurdere problem. Hvis området er dekket av sagmugg eller annet materiale som gjør det vanskelig å se, børste den av.

2 Vask hendene, området rundt splint og en pinsett grundig med varmt såpevann.

3 Dekk en utsatt sliver med stykke tape. Fjern tapen, og ofte sliver vil holde seg til det, trekke rett ut av huden. Dette er en flott metode å bruke på skremt barn! Hvis båndet mislykkes, gå videre til trinn fire.

4 Plasser en skvett av hvit lim på flis og la tørke. Skrelle bort limet og splint kan komme unna med det. Hvis ikke, fortsetter du med trinn fem.

5 Fjern sliver med pinsett. For å holde stykker fra å bryte seg inn under huden, trekker ut fra samme vinkel det gikk i. Hvis denne metoden mislykkes, gå videre til Embedded Slivers delen.

Embedded Slivers

6 Vask hendene, området rundt splint, en pinsett og en sy nål med såpe, varmt vann.

7 Legg den synål på langs over huden, rett under den dypeste enden av splinter. De to skal lage en veldig kort "T" form.

8 Trykk ned på nålen og sakte kjøre den oppover. Trykket under veken og oppadgående bevegelse skal begynne gradvis tale det ut av huden. Ha tålmodighet, kan dette ta flere prøver. Når nok av det blir utsatt, fjern splint med en pinsett.

9 Ingen flaks? Du må kanskje stikke hull på huden. Bruk tuppen av nålen for å skyve fra bunnen av sliver mot åpningen i huden. Noen ganger, er en liten presse alt som trengs for å eksponere nok til å fjerne med pinsett.

10 Åpne huden som dekker splint bare som en siste resultat. Nøye gjøre det, ett lag med hud på en gang til du er i stand til å nå splint. Hvis problemet er mer enn et par lag dypt, se en lege for fjerning.

11 Vask grundig med såpe og vann, og påfør et plaster for å holde såret rent.

Hint

  • Veldig små lunter som ikke er plagsom, kan stå på plass. Kroppen vil til slutt fjerne dem på egen hånd gjennom normal hud Shedding.
  • Splinter under en fingernegl eller tånegl kan være kandidater for tegning salve. (Sjekk apoteket.) De kan også stå på plass for kroppen å fjerne naturlig.