Liver Transplant Recovery Time

September 29Siden alle reagerer på en levertransplantasjon annerledes, er det vanskelig å fastslå lengden på en standard utvinning perioden. Til tross for denne begrensningen, må det finnes noen generelle retningslinjer om varigheten av hvert trinn i gjenopprettingsprosessen.

Intensivavdeling

Det første skrittet for utvinning fra en levertransplantasjon innebærer å tilbringe noen dager i intensivavdelingen, ifølge Mayo Clinic. Du kan forvente å bli flyttet til en annen del av sykehuset når du er stabil.

sykehusopphold

De fleste bruker i gjennomsnitt én til tre uker utvinne på sykehuset etter en levertransplantasjon, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. UCSF Medical Center bemerker at denne perioden kan vare så lenge som åtte uker for noen pasienter.

komplikasjoner

Om 80 til 90 prosent av transplanterte lever jobbe i minst ett år, men det er noen komplikasjoner som kan bremse eller sette i fare utvinning, inkludert orgel avvisning, retur av leverproblemer som krevde din transplantasjon og trombose, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse.

Full Recovery

Levertransplantasjon utvinning tid varierer mye fra person til person; MedlinePlus setter den gjennomsnittlige utvinningsperioden på 12 uker. Fullt restituert pasienter vil fortsette å ha årlige helsesjekk og ta visse medisiner for resten av livet.

Årsaker til Range i Recovery Times

Recovery tid varierer basert på kvaliteten på din helse før transplantasjon samt på hvordan kroppen din reagerer på levertransplantasjon, ifølge UCSF Medical Center.