Hva er en intervensjon Program?

June 17

Hva er en intervensjon Program?


Intervensjonsprogrammer er behandlingsmetoder innen psykisk helse. De brukes i en rekke omstendigheter, men hver type intervensjon tilbyr den samlede nytten av samarbeids omsorg, gjennom samarbeid mellom klinikere, foreldre og barna.

typer

Det er varierende typer intervensjon programmer. En felles intervensjonsprogram er tilvenningen-sentriske. Personer med narkotika, alkohol, gambling og seksuell avhengighet - samt tvangsmessig spise problemer - kan søke intervensjon rådgivning. En annen vanlig form for intervensjon Programmet fokuserer på behandling av barndommen utviklingshemming. Spiseforstyrrelse pasienter også ha nytte av intervensjonsprogrammer.

Nærmere

En viktig grunnsetning i enhver intervensjon programmet er at det er intens terapi for korrigering av en sak eller et sett med problemer. Intervensjonen Programmet fokuserer på samarbeid omsorg. Varierende medlemmer av familien - inkludert pasienten - kan lære mestringsstrategier og tips for å fremme behandlingen pågår.

fordeler

En av de store fordelene med et intervensjonsprogram er samarbeidende tilnærming. Pasienten, familien og klinikere arbeider sammen, mens fremme pasientbehandling og løse problemer. En annen stor fordel med et intervensjonsprogram er at pasienten og familien høre hverandre perspektivet til hverandre på sykdom og behandling. Forbedret kommunikasjon positivt påvirker fremtidige utfall for pasienten.