Laser Behandlinger av Flat vorter i ansiktet

July 18

Flate vorter vises på huden vanligvis i stort antall. Humant papillomavirus infiserer huden forårsaker vorter skal vises. Det er vanligvis ingen smerte involvert med denne type vorte, og i mange tilfeller går de bort på egenhånd. Laser behandling er en vellykket behandling i denne type vorte og anvendes i alvorlige tilfeller når vortene forstyrre dagliglivet.

Diagnose

Før laser behandling kan begynne, er det nødvendig diagnose av typen av vorter eller hudinfeksjon. Legene gjør diagnostisering av flate vorter. Tilstanden er vanlig blant barn og ikke ofte sett i senior voksne. Vorter er vanligvis ikke en grunn til bekymring, men flate vorter i ansiktet kan føre til at noen forlegenhet og ubehag hos pasienter.

Flate vorter er hudfarget og glatt på overflaten. Det kan være hundrevis av vortene ligger på ansiktet eller halsen. Disse warts vises også på ben og armer i noen tilfeller også.

laser Treatment

Behandling av vorter med lasere kan innebære Pulsed dye laser og karbondioksid lasere. For ansikts vorter, Pulsed dye laser er mest effektive. Disse lasere kuttet av blodtilførselen til vorten og påvirker ikke den omgivende hud. Karbondioksid lasere kan etterlate et arr bak og er ikke like effektive for ansiktet.
Behandling for vorter kan ta mer enn én økt. Den avhenger av hvor mange vorter er til stede i ansiktet og om vortene svare til laserbehandling. Behandling kan strekke seg over flere sesjoner hvis det finnes et stort antall vorter å behandle. Hver behandling sesjon kan vare mellom 10 og 30 minutter.

Andre behandlinger for flate vorter i ansiktet inkluderer frysing vorte og brenner med en nål. Begge disse behandlinger kan resultere i arrdannelse. Aktuelle medisiner kan også være foreskrevet for å fjerne vorte fra ansiktet.

Forebygging av tilbakefall

Humant papillomavirus er svært smittsom og kan spre seg fra person til person. Unngå kontakt med de som er smittet med vorter. De med svekket immunforsvar kan ha en større risiko for infeksjon med viruset.
Behandling av flate vorter med laserterapi kan resultere i en gjentakelse av vortene hvis viruset fortsetter å spre seg til andre deler av kroppen. Laser behandling er en effektiv behandling for flate vorter i ansiktet. Behandlingen kan gjentas ved flere vorter vises på ansiktet.