Nail Bed Infeksjon

March 30

Infeksjoner i neglesengen, også kjent som paronychia, er ganske vanlige, og i de fleste tilfeller tilstanden er lett å behandle. Det er flere årsaker til paronychia, noen som kan forebygges ved å ta noen forholdsregler.

Definisjon

Infeksjon som oppstår under neglen eller negl er en tilstand som kalles paronychia. Disse infeksjonene skje når barrieren mellom negleplaten og underliggende vev blir revet eller ødelagt, slik at bakterier og bakterier for å delta. Bakteriene begynner å trives og vokse, forårsaker den infiserte negl å hovne opp og bli rød og smertefull. Paronychia kan også føre til en byll under neglen som fylles med puss. Negl-infeksjoner er ofte svært smittsom.

symptomer

De tidlige tegn på paronychia er sårhet og ømhet rundt U-formet del av neglen som er dekket av hud. Spikeren kan ta på seg en gulgrønn farge hvis en abscess har dannet under den.

årsaker

Disse infeksjonene skje når barrieren mellom negleplaten og underliggende vev blir revet eller ødelagt, slik at bakterier og bakterier for å delta. Bakteriene begynner å trives og vokse, forårsaker den infiserte negl å hovne opp og bli rød og smertefull. Paronychia kan også føre til en byll under neglen som fylles med puss. Negl-infeksjoner er ofte svært smittsom.

Behandling

De fleste tilfeller av infeksjon er milde og kan behandles hjemme med over-the-counter kremer og salver. Sug infiserte spiker i varmt vann i 10 minutter, tre ganger om dagen. Forsiktig trekke huden bort fra spikeren mens masserer området etter soaking kan hjelpe i utvinning.

Når hjemme-metoder ikke fungerer, leger ofte foreskrive en medisinert salve eller krem ​​sammen med en soppdrepende pille hvis soppen var årsaken til infeksjonen. Hvis det finnes en abscess, kan et besøk til en lege være nødvendig å riktig drenere infeksjonen uten å forårsake ytterligere smitte. I noen tilfeller smitte vil bevege seg fra neglesengen til spiker plate selv, som krever at negleplaten må fjernes kirurgisk og vokst tilbake når infeksjonen har blitt fullstendig fjernet fra neglesengen. I tilfeller der spiker senger blir smittet ganske ofte, kontakt lege for å behandle tilstanden, da dette kan være et tegn på en feil immunsystem.

Forebygging

Negl infeksjoner kan forebygges ved hyppig vask hendene med antibakteriell såpe, og pass på å følge nøye med på negler og neglebånd. Etter å ha vasket hendene, er det svært viktig å sørge for at hendene er helt tørre, spesielt områder på neglen rundt skjellaget og kanter. Eventuelle kutt eller skraper i nærheten skjellaget bør bandasjert etter bruk av en antibakteriell salve.