Flytende diett Ideer for Gastric Bypass

August 22

Gastrisk bypass er en operasjon i hvilken magen er redusert i størrelse, og de mindre mage kobles deretter på nytt til tynntarmen. Denne typen kirurgi kan fremskynde vekttap, men er også en livsforvandlende opplevelse der en person gjør en forpliktelse til å endre matvaner for en levetid. En registrert kostholdsekspert skal bidra til å skape en gastric bypass diett som vil gi nok ernæring, men også fremme sunn vekttap.

Clear flytende diett etter operasjonen

Den første fasen av gastric bypass diett drikker klart, romtemperert væske. Væsken skal være klar nok til å se gjennom. Den nye magen er på størrelse med en golfball, og pasienten må lære hva den nye metthetsfølelsen er. Også klare væsker er skånsom mot mage-tarmkanalen og la den nye magen til å helbrede. Drikk små slurker med vann for å starte en klar væske diett, og gradvis begynne å drikke slurker med sukkerfri saft. Bouillon suppe kan fremstilles ved å oppløse en buljong i vann og tilsetning av tilstrekkelig vann for væsken skal være så klar som mulig. To til tre unser i en tid av klare, ikke-bruse (flat) soda såsom sprite er akseptabelt på dette tidspunktet. Den første klar væske diett varer vanligvis en dag eller to etter operasjonen.

Lav-fett Full Liquids

En lav-fett fulle flytende diett kan startes hvis ingen problemer oppleves med klare væsker. Denne dietten administreres mens pasienten fortsatt er på sykehuset. Carnation Instant Frokost , Sørg eller Sustacal er høy-protein væske som gir næring og bør brukes for en til to uker. Pasienter også begynne å ta chewable multivitamin / mineraltilskudd på denne dietten stadiet. Cream suppe kan varmes opp og anstrengt så ingen grønnsaker eller mat brikkene er inntatt.

Puré Diet and After Hospital Foods

Most matvarer bør være konsistensen av en glatt pasta eller en tykk væske. De fleste pasientene starter denne myk mat diett to uker etter sykehusoppholdet eller når deres ernæringsfysiolog eller lege godkjenne. The most kosthold inneholder svært myke, høy-protein matvarer som eggerøre, fettfattig ost eller cottage cheese. Magert kjøtt som tunfisk, kylling eller svinekjøtt kan blandes og most så det er ingen tydelige stykker. Anstrengt barnemat kan være mer praktisk for noen pasienter. The most diett er vanligvis fulgt i tre til fire uker.

Soft Foods og starter vanlig mat

Myk mat som terninger eller kjøttdeig kan startes rundt åtte uker etter operasjonen, med legens godkjennelse. Mens denne dietten inkluderer alle fem mat grupper, er det viktig å starte med høy-protein matvarer, som magert kjøtt eller melk, på hvert måltid og legge myke matvarer som hermetisert frukt og kokte grønnsaker. Hvert måltid eller mellommåltid bør være liten, med væsker forbrukes i mellom måltidene. Etter åtte uker med myk mat forbruk, kan en lege eller ernæringsfysiolog godkjenne neste steg, som er avgangsstudent til mat regelmessig konsistens og fastere tekstur. Dette trinnet skal bare tas etter en individuell diett oppskriften er planlagt av en lege eller ernæringsfysiolog. Future matinntak bør inneholde tre til seks små måltider om dagen, og all mat må tygges grundig og spist sakte.