Metoder for Medical Record Storage

July 28

Metoder for Medical Record Storage


Medisinske journaler inneholder alle en persons viktig medisinsk informasjon. De er samlet gjennom en persons hele livet. De inneholder informasjon om en persons sykehistorie, medisiner, allergier, tester og testresultater. En medisinsk historie er en liste over alle kjente sykdommer, tilstander, operasjoner og problemer. Medisinske poster holdes på legekontoret.

Åpne Cabinet Hyller

Åpne skap gir en måte for lagring av medisinske journaler. De er laget av hyllene der papir medisinsk filer som er lagret. Hyller er dypt nok for filene for å passe inn enkelt og sikkert. Skillevegger blir tilsatt for å tillate for organisering og enkel tilgang. Denne metoden for lagring av medisinske poster tillater at filer blir sortert i alfabetisk rekkefølge lage individuelle filer lettere å finne. Denne stilen av lagring kan tilpasses alle størrelser slik at det å passe ethvert område.

Arkivskapene

Arkivskap gir en måte å lagre medisinske poster. Skillevegger kan bli lagt til som en måte å skille og organisere poster. Disse skapene har muligheten til å være låst gir privatliv og sikkerhet. Postene som er lagret på denne måten kan organiseres i alfabetisk rekkefølge. Arkivskap er tilgjengelig i en rekke størrelser og stiler. De kan holdes i legens kontor for å lagre gjeldende pasientjournaler.

EPJ

Elektronisk pasientjournal (EPJ) er medisinske poster som er datafiler. De er lagret på et legekontor datamaskin, spesiell programvare, nettverk i sykehus, plater og minnepinne. Denne filtypen krever minimum lagringsplass trenger bare nok plass til datasystemet. Lagring områder som skap og skuffer brukes til å lagre plater og minnepinner. Helsepersonell lett tilgang til filer som er lagret på datamaskiner.

Record Room

Rekord rommene opprettes på sykehus, klinikker og lege praksis. Disse rommene kan inneholde ulike metoder for lagring av medisinske poster som arkivskap eller åpne skap. De kan inneholde større arkivskap eller hyller som brukes til å lagre større poster inkludert røntgen og skanner resultater. Disse rommene er vanligvis brukes på sykehus for å lagre det store antallet medisinske poster de akkumuleres. Rekord rom gir en mulighet til å tillate restriktiv tilgang ved bruk av låser. Lås valg inkluderer elektronisk nøkkel, tastatur og tradisjonell lås og nøkkel.