Hovne, Burning, & amp; kløende Fingers

May 27
Hovne, Burning, & amp; kløende Fingers

Hevelse kan svie og kløe være svært smertefullt hvis de er alle tilstede i fingrene, ikke bare på grunn av symptomene selv, men på grunn av hvor ofte sifre brukes. I tillegg er huden på fingrene har en tendens til å være mer følsom, noe som kan øke din smerte og ubehag. Men hvis du opplever alle tre av disse symptomene på fingrene, er det sannsynligvis på grunn av bare en av flere mulige årsaker.

Identifikasjon

Hevelse, svie og kløe i hånden kanskje intenst ubehagelig, selv forårsaker fingrene til å svette. Du kan finne deg selv å begrense bruken og bevegelse av fingrene for å redusere ubehag. Hevelsen vil også føre fingrene til å være forstørret og muligens stiv og støl.

andre symptomer

Det er sannsynlig at huden blir rød og betent. Det er også forhold som røde nupper og / eller utslett kan utvikle. I ekstreme tilfeller kan du legge merke til blemmer på huden. Tørr hud er også en mulighet. Men det er mange tilfeller der det ikke er noen andre symptomer. Vanligvis støt, merker og blemmer indikere en mer alvorlig tilstand.

Mulige årsaker

En sannsynlig årsak til hevelse, svie og kløe i fingrene er gift eføy, eik eller Sumac; hvis du nylig har vært ute i naturen og berøre ukjente planter, kan du ha utviklet en allergisk reaksjon. Dette er ofte ledsaget av et utslett til stede på huden. Det er også mulig vil ha dermatitt, som er en generell betegnelse for en betent irritert hud, som kan ha mange forskjellige årsaker.

Behandling

Dermatitt behandling kan variere mye avhengig av årsaken. Generelt bør du eliminere kontakt med irritasjons forårsaker betennelse. Calamine og / eller brenne lotions kan hjelpe lindre smerten, som kan ibuprofen. Poison Ivy, bør eik og Sumac reaksjonene bli behandlet ved å vaske huden med lunkent vann og såpe og vaske klær. Calamine lotion og havremel bad finnes andre alternativer som kan lette ubehag.

betraktninger

Dermatitt bør undersøkes av en lege hvis symptomene ikke raskt falle. Fordi årsaken er vanskelig å identifisere på egen hånd, er det viktig at en lege finne årsaken gjennom undersøkelse og foreskrive noen aktuell eller muntlig medisiner etter behov. Hvis Poison Ivy, eik eller Sumac reaksjon er intens, unbearable eller forbedrer ikke gjennom at-home behandlinger, bør du oppsøke lege for mer intensiv behandling.