Hjem rette for hodebunnen psoriasis

August 16
Hjem rette for hodebunnen psoriasis

Som alle med psoriasis vet, er tilstanden en kilde til stor irritasjon. Plaketter eller hevet hud som består av døde, flassing celler, akkumulere og forårsake kløe og svie som ofte er vanskelig å ignorere. Med psoriasis i hodebunnen, dette er spesielt ubehagelig, forårsaker området til å være ekstremt sår og stram, og huden kan ofte bli rå og blodig.

Hvor normale hudceller fornyes hver 30. dag, forårsaker psoriasis celler for å nå utsiden av epidermis ekstremt fort, dø så snart de ankommer. Psoriasis er ansett for å være arvelige, ikke-smittsom og forårsaket av situasjoner hvor immunsystemet blir kompromittert av stress, hormonelle forandringer eller andre forhold.

naturlig rettsmidler

Trinn 1

Skylling hodebunnen med kaldt vann som har en kopp eple cider eddik lagt vil hjelpe sooth kløe. Fordi eple cider eddik er alkalisk, vil dette bidra til å redusere betennelsen opprettet av psoriasis

trinn 2

Påfør isbiter til de områder på hodebunnen som skaper smerte og irritasjon.

trinn 3

Bruk en sulfat-fri sjampo for å vaske håret. Når du vasker, må du bruke kaldt vann, kan så varmt vann irritere betennelsen. Organisk sjampo som inneholder hvete bakterie eller jojobaolje vil bidra til å holde kløe og rødhet ned.

Trinn 4

Skyll hodebunnen med en kopp avkjølt kamille te. Kamille gir lindrende lettelse både internt og internt.

Trinn 5

Bruk beroligende oljer som en salve for de områdene på hodebunnen er berørt av psoriasis. Du kan lage en oljeblanding ved å blande en teskje av følgende ingredienser sammen:

neem olje

Te tre olje

rosmarin olje

lavendel olje

Legg dem til en oljebase laget av tre teskjeer olivenolje, mandel, hvetekim eller kokosolje og forsiktig massasje på irriterte områder. Du kan også bruke neem olje av seg selv så dette stoffet er en kraftig anti-sopp og anti-bakteriell som bidrar til å ernære hodebunnen, myke hud, lindre irritasjon og stimulere immunforsvaret. Neem olje er en viktig ingrediens i tradisjonell indisk hår behandlinger, og legger glans sammen med hodebunnen helse.

Trinn 6

En annen oppskrift for psoriasis i hodebunnen er å blande en kvart kopp økologisk havregryn med vann og la det trekke i en halv time. Sil og plasser væske som er igjen i en kopp med flere dråper av lavendel og rosmarin olje. Når blandingen er kald, klatte på sensitive områder av hodebunnen for lettelse.

advarsler

 • Hvis du bruker en kulltjære behandling, kan det gjøre huden følsom for solen, så vær forsiktig for ikke å bli overeksponert for UV-stråler. Psoriasis tendens til å blusse opp i fuktige omgivelser og i kaldt vær, så prøv å holde hodet varmt og tørt, bortsett fra anvendelsen av isbiter og kule te-behandlet vann.

Tips

 • Ifølge Dr. Laurence Miller, rådgiver for nasjonale Psoriasis Foundation og National Institutes of Health, kan du også behandle psoriasis i hodebunnen med kull tar preparater som kull tjære sjampo. Ved hjelp av en UVB sunlamp er også nyttig i å bli kvitt symptomene på psoriasis.

Du trenger

 • Apple cider eddik
 • Isbiter
 • Sulfat-fri shampoo med hvetekim eller jojobaolje
 • kamille te
 • neem olje
 • Te tre olje
 • rosmarin olje
 • lavendel olje
 • Oliven, mandel, hvetekim eller kokosolje
 • organisk havregryn