Slik fjerner en lasergravering Mark på linser for briller

March 13

Slik fjerner en lasergravering Mark på linser for briller


Ofte produsentens logo er gravert med laser på linsene av nye briller. Hvis logoen er på et sted hvor det ikke kan sees, er det vanligvis ikke for mye av et problem. Det er tilfeller, men der logoen ligger i en fremtredende plassering og dermed gjør det en konstant distraksjon. Heldigvis etsning bare mars utsiden laget av glass eller plast som omfatter de brilleglass, og fjernes lett hjemme med bare noen få materialer og noen vet hvordan.

Bruksanvisning

glass Linser

1 Gni linsen som er etset med en renere som tabbe av eller aceton med en myk klut. Påfør fast trykk. Dersom stoffet man oppfattes som en etse er fjernet på denne måte, var det sannsynlig at et klebemiddel eller en annen substans. Hvis det ikke kommer av, er utformingen sannsynligvis etset.

2 Bland 1 ts. ceriumoksid med vann litt om gangen til det gjør en slurry lime konsistensen av pannekakerøre. Cerium-oksid kan bli funnet på glass butikker, på Ebay eller et glass arbeid leverandør. En online kilde er Hisglassworks.com.

3 Bruk en myk klut pad for å gni slurry på etsing ligger på linsen. Gni i en sirkulær bevegelse for fire til fem minutter.

4 Skyll linsen grundig og tørk den med en myk klut. Inspiser objektivet for å se om etch merket er fjernet. Hvis det ikke har, gjenta prosessen igjen før etse merket er borte.

Plast eller akryl objektiver

5 Vask linsen grundig med såpe og vann. Ikke tørk av linsen.

6 Bruk sandpapir og sand merket lett i en sirkulær bevegelse. Hvis du trykker for hardt på brillene kan få deg til å klø dem eller sand off for mange lag med plast.

7 Skyll linsen som du slipe det med en lett strøm av vann fra kranen. Det er viktig å holde linsen våt ved sliping, for å unngå for mange lag av plast fra å bli fjernet.

8 Gjenta disse trinnene til laseren etse mark er borte. Vask med såpe og vann. Tørk av linsen med en mikrofiberklut.