Hva er årsakene til Defekte blodårene i hjernen?

December 5

Hva er årsakene til Defekte blodårene i hjernen?


Tilstanden av defekte blodårer i hjernen, kjent som cerebrovaskulær sykdom, utgjør en alvorlig trussel mot liv og helse. Skadede blodkar forstyrrer blodtilførselen til hjernen. Svake punkter i blodkar-Caled aneurismer-kan sprekke. Å vite årsakene til denne sykdommen gir deg muligheten til å hindre eller begrense skade på hjernearterier samt blodkar i andre deler av kroppen din.

hypertensjon

Høyt blodtrykk er en av de viktigste årsakene til blodkarskade. På sin nettside, Severehypertension.net, beskriver Dr. Alexander Davidyan hypertensjon bidrag til defekte blodårer. Høyt blodtrykk streker arteriene, reduserer sin elastisitet og forårsaker sprekker i arteriell plakk bygget opp over en levetid på dårlig kosttilskudd valg som inkluderer store mengder mettet fett. Kroppen reagerer på de skader blodårer med samme behandling gis til en ekstern skadeblodplater rush til området for å skape en sel-eller blodpropp. Med tiden opphopning av blodpropp slutt blokkerer blodstrøm, forårsaker et slag.

diabetes

I mai 2010, nettstedet Cell Metabolism publisert en rapport om forskning av Christian Rask-Madsen av Joslin Diabetes Center i Boston, et al. Gruppen undersøkte cellulære funksjon av insulinrespons i signaleringsprosessen som hjelpemidler i forebygging av arteriell oppbygging av fettstoffer plakk. Undersøkelsen konkluderte med at den reduserte insulinfølsomheten hos diabetikere som ikke gir tilstrekkelig beskyttelse blodkar mot cellulær aterosklerotiske skader og bidrar til akselerasjonen av sykdommen.

fedme

Overflødig kroppsvekt er en betydelig risikofaktor i høyt blodtrykk og diabetes, to kjente årsaker til defekte blodårer og åreforkalkning. Ifølge en studie rapportert i American Heart Association Journals i januar 2010, omfanget av fedme "var en betydelig risikofaktor for iskemisk hjerneslag, uavhengig av kjønn eller rase." En av årsakene til en iskemisk hjerneslag er en blodpropp blokkerer en defekt cerebral blodåre forårsaker blodstrømmen til å opphøre.

Høyt kolesterol

På sin hjemmeside, Department of Biological Sciences i Santa Barbara City College siterer høyt kolesterol som den viktigste årsaken til åreforkalkning, en degenerativ sykdom i blodårene. Kolesterol akkumulerer innenfor veggene i blodårene, noe som skaper en fet plakk som får dem til å bli tykkere og hindrer blodstrømmen. Okklusjon-eller nedleggelse-av en cerebral arterie forårsaket av aterosklerose er en av årsakene til hjerneslag.

røyking

Ifølge SevereHypertension.net, kjemikalier inhalerte av røyke-nikotin og karbonmonoksyd-skade blodårene i hele kroppen, og skaper en fysiologisk reaksjon som ligner på den av hypertensjon. Røyking er en ledende bidragsyter til tilstander som hjerte- og karsykdommer, lungesykdommer og kreft, samt å cerebrovaskulær sykdom.

åreforkalkning

Sammen med den normale aldringsprosessen, alle de risikofaktorene som er beskrevet ovenfor høyt blodtrykk, diabetes, fedme, høyt kolesterol og røyking-sette scenen for utvikling av aterosklerose. Ifølge American Stroke Association, utvikling av aterosklerose begynner i barndommen, fortsetter gjennom hele livet, og er på sitt verste hos eldre. Plakk dannet av fett, kolesterol, kalsium, blodplater og cellerester som reiser gjennom blodet samler seg i blodårene. Oppbygging av plakk fortsetter, til slutt sprekker og skader blod fartøy vegger.