Hva er årsakene til ansikts lammelse i Stroke?

October 9

Hva er årsakene til ansikts lammelse i Stroke?


Strokes skje raskt og til nesten 800 000 mennesker hvert år, ifølge American Heart Association. Strokes også føre til dødsfall av ca 150 000 mennesker hvert år. Faktisk, i 2005, én av 17 dødsfall i USA var på grunn av hjerneslag, ifølge AHA. Og ansikts lammelse er en av de viktigste skiltene fortelle familie og beredskap arbeidere som noen har et hjerneslag.

typer

For å forstå hvorfor ansiktet siger ned, må du først forstå hva et strøk er. Det finnes to typer slag, men resultatet er det samme: Blod stopper strømmer til en del av hjernen. Jo mer utbredt slag - en som påvirker omtrent 87 prosent av alle slagpasienter - er forårsaket av en blokkering av en arterie til hjernen. Den andre er forårsaket av en blødning fra et av fartøyene i hjernen.

effekter

En effekt av et hjerneslag er ansikts lammelse. Faktisk, akuttmedisinske tjenester arbeidstakere, når du svarer på en rapport av et slag, umiddelbart se etter hengende på siden av ansiktet. Til syvende og sist, til virkningen av et slag er avhengig av hvilken del av hjernen blir skadet, i henhold til Internett Stroke Center. Fordi hver side av hjernen er konfigurert til å styre den motsatte side av legemet, hvis en slagpasient viser ansikts hengende på høyre side, viser at den venstre side av hjernen blir skadet av blodtap. Alvorlighetsgraden av slag, avhenger av hvor blokkeringen eller blødning oppstår i hjernen. Ansikts lammelse oppstår når slaget treffer området kjent som den primære motor cortex, som sitter omtrent midtveis i hjernen hvis sett fra forsiden til baksiden.

Faktaene

Hvert år får rundt 795 000 mennesker har en ny eller tilbakevendende slag, i henhold til AHA. Omtrent 600 000 er første angrepene. Og mens de fleste slag rammet eldre mennesker, unge mennesker - selv barn - er ikke immune. I de fleste tilfeller folk får bedre.

betraktninger

Virkningen av et slag er den mest alvorlige rett etter det skjer, ifølge American Stroke Association. Etter det, kan ofrene begynne å vise tegn til bedring, selv om det avhenger av omfanget av skaden i hjernen. Det er også rehabiliteringsprogram som kan begynne like etter at personen er medisinsk stabil, i henhold til den ASA. En bieffekt er depresjon, som, hvis venstre ubehandlet, kan bremse rehabiliteringsprosessen.

Forebygging / løsning

Risikoen for hjerneslag øker med alderen. Faktisk, er sjansen for å få slag dobler etter fylte 55, i henhold til ASA. Det er noen kontrollerbare risikofaktorer. Høyt blodtrykk er en viktig faktor som fører til slag. Røyking er også en stor bidragsyter, som er hjertesykdommer og overvekt.