Mat å spise mens på Adipex Diet Pill

January 26
Mat å spise mens på Adipex Diet Pill

Adipex, også kjent som Adipex-P, et merkenavn for phentermine, er en resept slankepille leger bruker til å behandle overvektige pasienter med helseproblemer som høyt blodtrykk eller diabetes. Det undertrykker appetitten, hjelpe til vekttap, og er ment for kortvarig bruk - bare noen få uker. Kombiner Adipex med diett og trening for å oppnå maksimal effekt og langsiktig vekttap.

Reseptbelagte vekttap narkotika

Leger vanligvis foreskrive reseptbelagte vekttap narkotika for pasienter sliter med å gå ned i vekt, og som har vekt relaterte medisinske problemer, som høyt kolesterol eller høyt blodtrykk. MayoClinic.com streker disse stoffene er ikke ment for alle, spesielt de som ønsker å gå ned i vekt for kosmetiske grunner, eller de med bare noen få pounds å tape. Du må ha en body mass index, BMI, større enn 30, eller en som er større enn 27 med en medfølgende helseproblem. Resultatene kan variere, men i gjennomsnitt pasienter ned i 5 til 10 prosent av deres totale vekt i løpet av et år når du følger en lav-kalori diett, og følger en regelmessig mosjon plan.

En balansert diett

Mayo Clinic utviklet en sunn vekt pyramide for å hjelpe deg å velge den beste maten for vekttap. Frukt og grønnsaker er ubegrenset, men du bør satse på minst tre og fire porsjoner om dagen, henholdsvis. Konsumere fire til åtte porsjoner hver dag av karbohydrater, og tre til syv porsjoner protein eller meieri. Fett består av tre til fem porsjoner av pyramiden, mens du kan nyte 75 kalorier verdt av søtsaker.

mulig Meny

MayoClinic.com antyder 1/2 kopp kli frokostblanding med en kopp fettfri melk, en liten banan og urtete til frokost. Lunsj kan bestå av 4 oz. av kalkunbryst med en tomat skive, bladsalat og 1 ss. av lav-fett majones på to skiver grovt brød. Tilsett 2 kopper rå gulrøtter, jicama, paprika strimler og et lite eple, med et glass vann. Til middag har 2 oz. av stekt biff av svin med 2/3 kopp grønne bønner dampede og tre baby poteter toppet med 1 ts. trans fett-fri margarin. Hvis du vil, kan du legge til en salat toppet med 1/2 kopp cherrytomater og 2 ss. av fettfri dressing. Dette sikrer at du får grønnsaksinntak for dagen. Til dessert kan du ha 1/3 kopp sitron sorbet, og for drikke, et glass vann med sitron. Hver gang gjennom dagen kan du ha en liten pære for snack.

betraktninger

Dietten MayoClinic.com antyder er basert på 1200 kalorier. Dette kan variere i henhold til hvor mye vekt du har å tape. Legen din kan justere dette tilsvarende. Dessuten kan du kreve ulike matvarer, avhengig av dine spesifikke helsetilstand. Hvis du har høyt blodtrykk, kan en lav-natrium diett være mer hensiktsmessig, mens en lav-fett diett er vanligvis nødvendig for de med høyt kolesterol. Sikt i 30 minutter hver dag med moderat trening, som for eksempel rask gange, de fleste dagene i uken. Sunn mat og trening går hånd i hånd for vekttap suksess.