Hva er årsaken til erektil dysfunksjon & amp; Feromoner?

December 1
Hva er årsaken til erektil dysfunksjon & amp; Feromoner?

Om Feromoner

For tidlig utløsning er en ganske vanlig og behandles tilstand der en mann får utløsning tidlig i samleiet - enten før eller i begynnelsen stadier av samleie. Ved Mayo Clinic anslag, kan så mange som én av tre menn bli påvirket av for tidlig utløsning på et eller annet tidspunkt. Det er flere fysiske og psykologiske faktorer, og for mange menn, kan en kombinasjon av medisiner, rådgivning og seksuelle teknikker hjelpe dem å overvinne tilstanden og forsinke utløsning.

Om Erektil dysfunksjon

Erektil dysfunksjon er også ganske vanlig, og har både fysiske og psykiske årsaker. Med erektil dysfunksjon, kan en mann oppleve problemer med å oppnå eller opprettholde en ereksjon tilstrekkelig for samleie. Hver mann kan, på et tidspunkt, opplever noen ereksjonsproblemer, men, ifølge Mayo Clinic, minst 25 prosent av tilfeller av erektil dysfunksjon signalisere en større problem. Som med for tidlig utløsning, mange menn svarer godt til medisiner - for erektil dysfunksjon og / eller for eventuelle underliggende fysiske tilstand.

Fysiske årsaker til prematur ejakulasjon

Mens det er flere fysiske årsaker til tidlig utløsning, ifølge Mayo Clinic, er et biologisk årsak mer sannsynlig hvis det er en livslang historie av prematur ejakulasjon. Dette er fordi mange av de mulige faktorer - som skjoldbrusk problemer og unormale hormonnivået samt arvet trekk og unormal refleks aktivitet av ejaculatory systemet - har en tendens til å være kronisk og lang sikt. Betennelse i prostata og urinrøret er akutte tilstander som kan føre til midlertidige problemer med for tidlig utløsning. I sjeldne tilfeller, traumer eller skader på nervesystemet, kan narkotiske tilbaketrekking og enkelte medikamenter også bidra til tidlig utløsning.

Fysiske årsaker til erektil dysfunksjon

I motsetning til for tidlig utløsning, de fysiske årsaker til erektil dysfunksjon er mer sannsynlig til å skje senere i livet og erektil dysfunksjon er ofte et symptom på en mer alvorlig fysisk problem eller sykdom. I mange tilfeller kan menn med erektil dysfunksjon har udiagnostisert hjertesykdom eller aterosklerose. Diabetes, hypertensjon og metabolsk syndrom kan også føre til erektil dysfunksjon, og dette er grunnen til at det er viktig for menn å søke medisinsk hjelp dersom de opplever en markant endret i deres ereksjon. Noen medisiner kan også føre til erektil dysfunksjon, som kan alkohol og narkotika misbruk og selv tobakksbruk. Nevrologiske lidelser som Parkinsons og multippel sklerose kan forstyrre nerveimpulsene til penis. Peyronies sykdom fører til en bøyning av penis som kan gjøre ereksjoner smertefull og i alvorlige tilfeller, forhindre ereksjon oppstår.

Psykologiske årsaker til prematur ejakulasjon

I noen tilfeller kan for tidlig utløsning være direkte relatert til mønstre etablert i tidlige seksuelle erfaringer. Menn som ofte har måttet rush til klimaks i det siste kan automatisk falle inn i de samme atferdsmønstre. Av samme token, angst om ytelse, over spenning og selv forholdet problemer kan alle bidra til tidlig utløsning. Interessant, kan erektil dysfunksjon også bidra til tidlig utløsning - en mann kan prøve å jag til klimaks før miste sin ereksjon.

Psykologiske årsaker til erektil dysfunksjon

Som med for tidlig utløsning, er angst et stort psykologisk problem med erektil dysfunksjon. Ofte, hvis et menneske har opplevd noen form for seksuell dysfunksjon i det siste, eller på annen måte er engstelig om sin seksuelle ytelse, kan dette skape en ond sirkel av erektil dysfunksjon. Depresjon, stress og tretthet kan også bidra til erektil dysfunksjon Som konflikter i et forhold.