Hva du skal ta for Allergi Svimmelhet

August 26

For mange mennesker, allergi er like mye en del av sommeren som pølser og dager på stranden. Allergi kan ha flere symptomer, inkludert svimmelhet. Problemet med svimmelhet er at det kan føre til balanse problemer som kan føre til betydelige skader, i tillegg til å forårsake generell ubehag. Men det finnes enkle behandlinger som kan bidra til å redusere allergi svimmelhet trygt og effektivt.

allergi medisin

Du kan kjøpe en rekke ulike over-the-counter allergi medisiner for å motvirke svimmelhet. Det finnes forskjellige former av disse stoffene er tilgjengelige, herunder væsker, nasal spray og piller. Ta medisinen i henhold til produktmerking kan motvirke allergi, og du vil ikke oppleve følelser av svimmelhet og vertigo, fordi bihulene vil dekomprimere og avlaste presset på det indre øret som forårsaker svimmelhet.

Dramamine

Hvis du allerede tar allergi medisiner og fortsatt opplever symptomer på svimmelhet og svimmelhet, så kan du kjøpe en annen over-the-counter medisin for å bidra til å motvirke symptomene. Dramamine er et medikament som bidrar til å lindre effektene av svimmelhet. Når tatt i henhold til retningslinjene, bør du føler et sterkt redusert mengde svimmelhet, om noen i det hele tatt. Det kan føre til at du føler deg trøtt, så ikke ta det hvis du har tenkt på å styre. Dramamine er motion-sykdom medisiner som hjelper ved å regulere nerveimpulser i det indre øret som signaliserer svimmelhet til hjernen.

Vitaminer og Fluids

Det er flere vitaminer og urter som da bidrar til å redusere svimmelhet. Tyder vitamin B6 og vitamin C reduserer svimmelhet. I tillegg er det noen væsker som kan hjelpe, inkludert sportsdrikke som forbedrer noen elektrolyttforstyrrelser.

Tips

Allergirelaterte svimmelhet kan være en kilde til ubehag, men det kan også være et tegn på en mer alvorlig medisinsk tilstand. Dersom svimmelhet vedvarer etter forsøk på hjemme behandling, ringe legen din for en konsultasjon.