Hvordan bevare Milk & amp; Gelatin Pore Strips

March 18

Pore ​​strips er en nyttig måte å fjerne smuss og olje fra huden din. Du kan kjøpe en av flere kommersielt laget pore strips, eller lage din egen hjemme ved hjelp av melk og unflavored gelatin. Hjemmelaget pore strips er effektiv og økonomisk, men de kan ikke lagres eller brukes på nytt, ifølge Stacy Conradt av nettstedet DigsMagazine.com.

Hvordan Pore Strips Work

Pore ​​strips holder seg til huden på nesen. Når du trekker dem av, trekke ut de skitt og olje, som er igjen på pore strip. Men pore strips er ikke nødvendigvis effektive for å fjerne hudormer, ifølge Katie MD Rodan og Kathy Fields, forfatterne av "plettfritt". Pore ​​strips ikke permanent krympe pore størrelse, imidlertid. Porene kan midlertidig ut til å være mindre når du bruker strips, men når porene fylles med olje igjen, de vil utvide til sin tidligere størrelse.

Making Pore Strips

Lag dine egne pore strips hjemme ved å blande sammen en teskje av unflavored gelatin og 1 1/2 ts av helmelk. Hvis du ikke har helmelk, vil andre typer melk fungerer nesten like bra. Varme opp ingrediensene i en mikrobølgesikker skål i 10 til 15 sekunder. Deretter bruke blanding på nesen med en tunge depressor eller trepinne ment for voksing. Etter 10 til 15 sekunder, skrelle stripen av og kast den.

Sikrer Pore Strips

Dessverre, fordi melk og gelatin må varmes opp og deretter brukt en gang, stripene kan ikke lagres. Melken vil ødelegge før du kan gjenbruke strimler. Men du kan lage din hjemmelagde pore strips når som helst hvis du har melk på hånden i kjøleskapet og en konvolutt av unflavored gelatin. Kast brukte pore strips; kan de ikke brukes om igjen. I tillegg må du kaste den ubrukte gelatin og melkeblandingen, ifølge Conradt. Du kan ikke oppvarmer dem til å gjøre nye striper.

forholdsregler

Pore ​​strips fjerne normal olje som bidrar til å holde huden fuktig samt skitt og hudormer. Som et resultat, er det viktig å bare bruke pore strips tre ganger i uken for å hindre dem fra å fjerne for mye olje, ifølge Perry Romanowski, forfatter av "Kan du få Hooked on Lip Balm?" I tillegg må du ikke bruke pore strimler hvor som helst på ansiktet bortsett fra nesen, fordi du kan skade mer sensitiv hud andre steder i ansiktet ditt. Ikke bruk pore strips på huden som er solbrent, tørr eller irritert.