Sunbeam varmeelement Feilsøking

July 21

Sunbeam varmeelement Feilsøking


Sunbeam varmeputen har relativt få kontroller og derfor bare noen få punkter der det kan mislykkes. Feilsøking av Sunbeam oppvarming puten kan ofte peke på akkurat hva peke puten er sviktende. Noen vanlige feilpunkter er lett å feilsøke og fikse på egen hånd. Den vanligste årsaken til svikt i varmeputen, men er fysisk skade. Hvis du finner skader, slutte å bruke det. Ikke forsøk reparasjoner selv. Hvis skaden er knyttet til en mangel, vil Sunbeam fikse problemet så lenge puten er fortsatt under garantien.

Bruksanvisning

1 Sjekk "auto off" bryteren. Hvis denne bryteren er i "av" posisjon, vil kontrollblokken slå av varmeputen automatisk etter to timer. Sett bryteren til "on" posisjon for å holde puten kontinuerlig varme til du manuelt slå den av.

2 Kontroller puten uttak og kontroller pad ledninger. Hvis de blir trukket for stramt eller for tett pakket, kan varmeputen ikke klarer å slå på eller for å varme opp. Også sjekke ledningene og støpselet for skader, bend eller klyper, vanlige årsaker til puten ikke å varme eller slå på.

3 Undersøk varmeputen. Hvis puten er foldet skarpt eller bunched i ethvert område, kan det utvikle hot spots. Hvis puten er skadet eller slitt i et område, kan varmeputen ikke klarer å varme.

4 Undersøk kontrolleren. En løs forbindelse mellom kontrolleren og ledningen kan føre til at kontrollerens varme nivåindikatorer for å unnlate å lyse. Push kontrolleren og sjal kontakten sammen for å sørge for at de er koblet til. Sjekk også kontrolleren, "on / off varme modusvelgeren" og "opp / ned justeringskontroller" for skader.