Høy Calorie flytende diett

July 2
Høy Calorie flytende diett

Pasienter kan kreve en flytende diett på grunn av sykdom, behandling, tannproblemer eller post-kirurgi utvinning. Selv om en lang rekke næringsmidler kan anvendes i en flytende diett, kan det være vanskelig å oppnå tilstrekkelig kalorier. Dette kan være problematisk for folk som ikke trenger å gå ned i vekt, eller har allerede gått ned i vekt på grunn av sin helsetilstand. Heldigvis finnes det måter du kan legge kalorier til en flytende diett.

Identifikasjon

Denne dietten består av matvarer som er naturlig væsker eller som kan bli flytende med en blender eller food prosessor. Dietten inneholder matvarer som blir flytende ved romtemperatur, i henhold til Drugs.com. Du bør være i stand til å drikke matvarer med en stor halm og uten å tygge.

Staples

Buljong og fløte supper er stifter av en flytende diett. Andre standard flytende diett mat som er oppført av Drugs.com inkluderer varme korn som kremen av ris, pudding, gelatin, is spretter, iskrem og andre frosne desserter, yoghurt, milkshake, soya og ris melk og frukt og grønnsaker.

Legge Kalorier

Flere tips kan hjelpe deg med å utforme en høy-kalori flytende diett, som er oppført av University of Virginia Health System. Drikk melk i stedet for lav-fett versjoner og bruke helmelk for matlaging. Legg en c. av helmelkpulver til en qt. helmelk for ekstra kalorier. Legg kosttilskudd som Sørg, frokost pulver, yoghurt og tunge sirup fra hermetisk frukt til melk, milkshake og smoothies. Legg potetpuré til suppe sammen med smør eller vegetabilsk olje. Ved å spise varme frokostblandinger, tilsett lønnesirup, melasse, honning eller smør.

heartier Foods

Noen matvarer kan most, selv om du kanskje trenger å anstrenge dem for å gjøre dem drikkes, som nevnt av University of Virginia Health System. Bruk myk, mørt kjøtt, kokte grønnsaker, pasta og ris, og tilsett buljong, fløte suppe, melk, vegetabilsk juice, saus eller saus til blender eller food prosessor. Pasta retter er spesielt bra for høy-kalori most mat. Prøv lasagne, spaghetti, makaroni og ost og gryteretter.

Tips

Hvis du har problemer med å spise regelmessig store måltider på grunn av din helsesituasjon, spise mindre og hyppigere måltider. Spis små mengder på en gang, spesielt i de første dagene, og spise og drikke sakte, anbefaler Brigham and Women Hospital. Hvis du må følge denne dietten mer enn tre uker, må du kanskje ta en flytende vitamin og mineral supplement.