Alkoholrelaterte helseproblemer

February 26

Å drikke alkohol er assosiert med helger, fester og ha en god tid, men overforbruk kan føre til en rekke problemer. Alkohol er det stoffet som oftest barn under 18 overgrep. Bilulykker forårsaket av alkohol er den ledende dødsårsaken i tenåringer. Hvis du bruker alkohol forstyrrer dine daglige aktiviteter, har du et problem, og fortsatte overforbruk av alkohol kan føre til mange helseproblemer.

effekter

Mange drikker alkohol når de er deprimert til å føle seg bedre. Andre drikke før du går til sengs fordi alkohol hjelper dem å få til å sove. Dette fungerer ikke. Alkohol er en depressant. Det kan gjøre at du føler deg bedre midlertidig, men det snart slutter å løfte humøret og gjør at du føler deg mer deprimert. Selv om det kan hjelpe deg å sovne først, du trenger ikke bli sovende. Du går glipp av stadiene i dypere søvn som kroppen din trenger. Å drikke alkohol bare masker symptomene og gjør de underliggende problemene verre.

typer

Å drikke alkohol fører til mange forskjellige typer helseproblemer. Det hever blodtrykket, noe som setter deg i fare for slag og hjertesykdom. Det reiser midlertidig blodsukkeret, så det faller, noe som gjør at du føler deg svak, skjelven, svak og kvalm. Langsiktig drikking fører til skjelvinger, mageproblemer, som for eksempel magesmerter og oppblåsthet, osteoporose og kreft. De fleste menn som drikker for mye lider av erektil dysfunksjon og sterilitet.

Identifikasjon

Det er mange tegn på alkoholrelaterte helseproblemer. Symptomer på skrumplever inkluderer fordøyelsesbesvær, kvalme, diaré, forstoppelse, oppkast og anoreksi. Brudd, en økning i infeksjoner, overdreven svetting og ubehandlede skader, slik som brennmerker, blåmerker, eller sprekker som ikke kan forklares kan tyde på at helseproblemer er forårsaket av alkohol. Neseblødning, blødende tannkjøtt, rektal blødning, tunge menstruasjon og anemi kan være relatert til å drikke for mye alkohol.

Betydning

Komplikasjoner av alkoholisme inkluderer underernæring, hjerneskade, kardiomyopati og perifer neuropati. Kardiomyopati er skade på hjertemuskelen som gjør at den blir betent så det ikke virker som det skal. Hjertet og svekker ikke pumpe blod effektivt. Perifer nevropati er skade på nervesystemet motoriske og sensoriske nervers som forbinder hjernen og ryggmargen til resten av kroppen. Det perifere nervesystemet bærer informasjon til og fra hjernen og ryggmargen. Når den blir ødelagt tidligere symptomer er en endring i temperatur, smerte og nummenhet i hender og føtter.

Advarsel

Folk som har utviklet helseproblemer fra å drikke alkohol bør slutte å drikke med tilsyn av lege. Alkohol er et stoff, og slutte plutselig fører til abstinenssymptomer, inkludert kvalme, feber, søvnløshet, skjelvinger, angst, hallusinasjoner, sløret tale, døsighet, kramper og koma. Du må kanskje medisiner når du plutselig slutte å drikke alkohol for å forebygge alvorlige abstinenssymptomer.