Hvordan gjenkjenne symptomer på Arterial blokkert i hjertet

December 3

Symptomer på arteriell blokkering i hjertet er svært alvorlig, og hun bli påvirket umiddelbart. Det er alltid bedre å være safe than sorry. Hvis du kjenner noen med hjertesykdom eller er eldre enn 70, må du være kjent med de farlige tegn og symptomer. Denne artikkelen forklarer hva du bør vite om symptomer på arteriell blokkering i hjertet.

Bruksanvisning

1 Gå rundt og tenke på baken og beina. Er de noen gang tilfeldig svak eller lei raskere enn de burde? Dette er en av de gradvise symptomene på arteriell blokkering av hjertet.

2 Ta av deg buksene eller rulle opp buksebena, slik at du kan tydelig se bena. Har de vises mer blek enn vanlig? Dette er et vanskelig spørsmål å svare hvis du ikke vanligvis ser på dem, og de ser aldri solen. Hvis du ikke er kjent med sin normale farge, går du til neste trinn for å diagnostisere symptomer på arteriell blokkering i hjertet.

3 Trykk begge bena. Føler de seg kaldere enn hendene? Dette er en av symptomene på arteriell blokkering i hjertet, fordi det rett og slett ikke er nok blod pumpe til dem for å få varme.

4 Legg merke til plutselige og sterke smerter i begge beina samtidig. Dette er en av de første symptomene på arteriell blokkering i hjertet når det skjer alt på en gang plutselig. De andre trinnene typisk skje gradvis over tid.

Hint

  • Du er på et høyere risiko for symptomer på arteriell blokkering i hjertet hvis du noen gang har røykt regelmessig i din levetid, selv om du ikke røyker nå.