Vegan vitaminer for barn

July 19

Vegan vitaminer for barn


Flere foreldre vurderer veganer dietter for sine barn. Ifølge et panel av sykepleiere og leger for Leger Committee for Responsible Medicine, de med en vegansk kosthold har en lavere hendelsen rate av hypertensjon, kreft og kolesterolnivået. Etablering av et vegansk kosthold i løpet av barneårene hjelper barn å utvikle positive matvaner for en levetid. Supplere en vegansk kosthold med barne vegansk vitamin sikrer barnet får den nødvendige næringsstoffer.

Livet på landet

Country Life tilbyr fire forskjellige vegansk vitamintilskudd for barn: Dolphin Pals, Væske Dolphin Pals, Maxi baby-C væske og høyt tre barneTygge. Maxi baby-C Væske er en forrett supplement for spedbarn og barn som gir vitamin C og bioflavonoider. Som spedbarn oppgradere til pjokk vitaminer, Dolphin Pals eller høyt tre Chewables supplement ernæring med et bredt spekter av vitaminer og viktige mineraler. Forskjellen med de tre vitaminer er i form. Dolphin Pals er en gummy chewable med væsken versjon i Dolphin Pals Væske. Tall Tre Barnas Tygge er en lett-å-spise kjeks.

Freeda Vitalets

Freeda har vært å gi vitaminer siden 1928. Alle Freeda produkter er gluten-, yeast- og dagbok-fri, blottet for noen animalske produkter eller kunstige farger eller smaker. Foreldre vil også sette pris på at ingen sukker brukes når du gjør Freeda vitaminer. Vitalets er også fri fra nøtter, holde barn med allergi trygt mens du tar kosttilskudd. Freeda Vitalets kommer i to gummy smaker, oransje eller bringebær og er anbefalt for barn i alderen 4 år og eldre. Ta kontakt med din barnelege for dosering informasjon for barn under 4 år gammel.

nutraceutical

Nutraceutical har produsert vitaminer fordelt i helsekostbutikk siden 1932. Barne D er flytende vitamin D-dråper er designet for spedbarn og småbarn. Dråpene kan plasseres på nippelen for barnet å suge på når suging eller tilsettes til mat eller juice. Som barn blir eldre, nutraceutical VegLife Vegan Kids Flere vitamin og mineral gir en godt avrundet kosttilskudd. Disse produktene er 100 prosent fri for animalske produkter søtet med naturlige søtningsmidler, slik at vitaminene "tann-vennlig."