Kosher vitaminer for barn

August 15

Selv om mange mennesker tror at alle vitaminer er naturlig kosher - tross alt, hva kan være i dem - sannheten er at mange vitaminer er ikke. Tilsetningsstoffer er ofte stammer fra dyr eller insekter blir ofte brukt på vitaminer, og disse vitaminene er ikke ansett kosher i det hele tatt. Vitaminer som inneholder gelatin, som vanligvis er laget av bearbeidede deler av dyr, er vanlig. Hvis du leter etter kosher barns vitaminer, er det fortsatt flere merker å velge mellom.

Freeda Vitalets

Freeda er en av de mest populære merkene av kosher vitaminer. Selskapet er stolt av det faktum at produktene inneholder ingen kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler. Freeda Vitalets er vitaminer for barn. Selv om barn under fire år skal bare ta en tablett om dagen, bør barn i alderen fire og opp ta to tabletter for maksimal effekt. Disse tablettene kommer i fire smaker: bringebær, appelsin, carob, og unflavored.

MaxiHealth Chewable Kiddivite

MaxiHealth Tygge Kiddivites er jordbær-flavored chewable vitamintilskudd. Selv om de inneholder flere vitaminer som andre tilskudd ikke gjør det, slik som biotin, bioflavanoids, antioksidanter og naturlig forekommende karotener, inneholder de også flere mulige allergener. Barn som er allergiske eller sensitive for soya eller fiskegelatin bør ikke ta dette produktet. (Selv om gelatin er vanligvis ikke regnes som kosher, er denne typen fisk gelatin godkjent for kosher bruk.) Barn bør ta en Kiddivite daglig for maksimal effekt.

Tri-Vi-Sol

Spedbarn eller småbarn som er for unge for chewable eller svelges kosttilskudd kan ta Tri-Vi-Sol, et produkt laget av Enfamil. Selv forumula-matet spedbarn vanligvis ikke trenger ekstra vitaminer, mange leger anbefaler at barn som ammes ta et supplement som Tri-Vi-Sol, selv om de er bare delvis ammet. Småbarn som kan være avvent skal fortsette å ta Tri-Vi-Sol. Dette tillegget er jern-fri, men du kan også kjøpe en versjon som inneholder jern om nødvendig.