Hvordan Stopp synes synd på deg selv

November 14

Vi tidvis føler ned i dumper, men vi kan ikke la det stoppe oss fra å nyte livet eller oppfylle våre mål. Hvis du føler synd på deg selv, kan du følge disse trinnene.

Bruksanvisning

1 Snakk med en venn eller noen som bryr seg om deg. Selv om du ikke er enig med sine råd, noe som gir stemme til dine problemer bringer dem opp fra underbevisstheten din og lar deg undersøke dem. Når du holder alt inne, noen ganger du ikke engang klar over hva som plager deg.

2 Husk at alt er relativt. Din nabo kan være å synes synd på seg selv mens du ser på deg, tenker at du er den heldigste personen i verden. Du kan føle synd på deg selv fordi noen andre har mer penger eller ser bedre enn deg. Hvis vi stoppe opp og tenke over hva vi har, er det alltid nok.

3 Betrakt livet i en tredje verdens land. Tenk om noen kunne det se deg akkurat nå sitter ved en datamaskin som leser dette. De kan beundre underverkene av moderne teknologi, og tror at du er den heldigste personen i verden. De kan være sliter for nok mat og vann bare for å overleve.

4 Life kan overvelde oss. Vi trenger å løse noen problemer i våre liv, eller vi trenger å få noe gjort. Innse at det alltid vil være problemer uansett hva, og du vil aldri ferdig med "å gjøre" -liste. Løs å ta vare på minst én ting på "to do" listen hver dag, og det vil gi deg en følelse av tilfredshet.

5 Minn deg selv å leve i øyeblikket og slutte å tenke på fremtiden eller fortiden. Hva vi tror skaper om vår i morgen. Hvis vi tenker på fortiden, vi bo fast der. Hvis vi tenker på fremtiden, vil vi aldri virkelig leve det fordi fremtiden blir nå.

6 Se rundt deg og innse alt det du har. Nyte øyeblikket og slutte å synes synd på deg selv. Nyt livet!