toksin fjerning

March 31

toksin fjerning


Giftstoffer i kroppen er knyttet til mange helseproblemer som fordøyelses og hudlidelser; de er også direkte knyttet til mange kreftformer. Kroppen fjerner naturlig disse toksin gjennom tarmen, lever, nyrer, lunger og hud. Når kroppen blir overbelastet med giftstoffer, begynner det å bære dem i blodet og lagre dem i fettvevet. Store mengder giftstoffer vil kan føre til alvorlige helsemessige bekymringer. En sunn livsstil og kosthold vil redusere giftstoffer i systemet og føre til bedre trivsel.

Bruksanvisning

1 drikke minst åtte glass vann hver dag. Drikkevann har mange fordeler. Vann fremmer vekttap, et sunt hjerte, og høyere energi. Kroppen bruker vann for å skylle ut giftstoffer og avfallsprodukter som bygger opp og føre til dårlig helse. Å drikke den anbefalte mengden vann reduserer risikoen for tykktarms og blærekreft med nesten 50 prosent. Fordi vann er en viktig del av å få giftstoffer ut av kroppen, gjør det til en vane å drikke vann fra det tidspunktet du våkner opp, med hvert måltid og før sengetid; Hvis du venter til du er tørst, er du allerede dehydrert.

2 Juster din diett. Endring av kosthold vil hjelpe kroppen bedre eliminere giftstoffer fra systemet. En diett av frukt og grønnsaker vil senke giftnivået i kroppen din. Konsumere mer fibrøs mat som kli korn og brun ris. Spis elementer høye i vitamin C. Vitamin C bidrar til å stimulere leveren til å bedre fjerne giftstoffer. Legg matvarer høy i antioksidanter i kostholdet ditt. Mange grønne grønnsaker er høy i antioksidanter som er bær. Hold deg unna bearbeidet mat som inneholder store mengder raffinert sukker og mettet fett.

3 Eliminer tobakk og alkohol. Alkohol og tobakk legge giftstoffer til kroppen i masse mengder og fortsetter å bruke dem vil virke mot sin hensikt til noen detox innsats.

4 Unngå husholdning kjemikalier og plantevernmidler; de inneholder skadelige kjemikalier som kommer inn i kroppen gjennom luften eller inntak av mat som har kommet i kontakt med dem. Vask alle råvarer grundig før du spiser den. Bytt ut husholdning kjemikalier med naturlige rengjøringsmidler, som en blanding av eddik, vann og sitronsaft.

5 Rask for en dag hver måned. Faste er en avstå fra mat for en periode og bare drukket vann, protein shakes og juice. Fasting tillater kroppen å fjerne giftstoffer fra tarmen uten å legge mer av en arbeidsbelastning til organer.

Hint

  • Hvis du har kreft eller annen alvorlig sykdom, bør du oppsøke lege før du prøver en detox program.