Aktuelt Fordeler med Milk Thistle

March 15

Aktuelt Fordeler med Milk Thistle


Melk tistel, Silybum, er en helbredende urt som har vært brukt i århundrer. Den er oppkalt melk tistel på grunn av melkeaktig saft den inneholder. Den har lilla blomster og brun frukt. Den ble først brukt som medisin for å helbrede og beskytte mot leverproblemer. Det finnes ulike metoder for å ta melk tistel. Den vanligste metoden er en te eller en tablett. Men det er også fordeler med å bruke melk tistel lokalt, spesielt i helbredelsen av hudlidelser.

Kviser

Milk Thistle er en demulcent, noe som betyr at den har egenskaper som lindrer irritert eller betent hud. Dette gjør det svært gunstig for å redusere symptomene på akne, ifølge Skye Herbals. Akne kan manifestere seg på grunn av en oppbygning av urenheter i kroppen. Fordi leveren hjelper klar kroppen for giftstoffer, kan melk tistel ha en positiv effekt av å fjerne huden.

eksem

Det er mange behandlinger tilgjengelig for eksem, og ved hjelp av melk tistel som en aktuell helbredende agent er ett alternativ. Mange pasienter med alvorlig eksem har rapportert radikale forbedringer i huden. Milk thistle synes å ha en generell rydding og utstrålende effekt på huden. Siden det hjelper leveren gjøre jobben sin, kan det bidra til å øke immunforsvaret, noe som kan føre til en reduksjon av symptomer på eksem pasienter.

fukte

Melk tistel kan bli funnet i hudpleieprodukter som tjener til å fukte huden. Den demulcent aspektet av melk tistel kan helbrede tørr hud og gjør det mer smidig. Fine linjer på huden kan falme når de er riktig fuktes. Det myker opp huden og gir den et ungdommelig utseende. Du kan finne mange varianter av melk tistel skjønnhetsprodukter til en naturlig helsekost butikk.

rosacea

Ifølge en rapport i "The Journal of Cosmetic Dermatology," bruk av den viktigste ingrediensen i melk tistel, Silymarin, var nyttig for å redusere rosacea symptomer. I denne studien en aktuell behandling ble gitt for å se om kløe og svie som rosacea pasienter erfaring kan bli redusert, med positive resultater. Behandling av hudsykdommer som rosacea blir lettere nå som aktuelle behandlinger som melk tistel er mer allment tilgjengelig.

psoriasis

Melk tistel brukes til å behandle psoriasispasienter. Psoriasis lider har blitt observert å ha høye nivåer av leukotriener, en gruppe av hormoner som er kjent for å forårsake betennelse. Den silymarin i melk tistel hemmer leukotriener og har en helbredende effekt for pasientene, ifølge en rapport i alternativ medisin Review. Ved hjelp av melk tistel lokalt er et levedyktig alternativ behandling for psoriasis.