Hvordan bli kvitt matforgiftet i Kids

August 23

Bli kvitt matforgiftning i barna hovedsak innebærer å la kroppen helbrede seg selv naturlig og holde barnet hydrert. Å holde barn så komfortabelt som mulig og være veldig betryggende er også svært nyttig. Mens de fleste tilfeller av matforgiftning er milde og kan overvinnes i 24 til 48 timer, hvis barnet ditt har blodig eller alvorlig diaré, forverring dehydrering, ikke-gastrointestinale symptomer, eller hvis matforgiftning er forårsaket av sopp eller skalldyr, kan du kontakte lege umiddelbart.

Bruksanvisning

1 Sørg for at barnet har enkel, rask tilgang til et basseng eller toalett for oppkast og diaré. Dette er kroppens måte å eliminere giftstoffer, så oppmuntre barnet til å tillate at dette skal skje hvis han føler trang. Det er best å unngå å bruke anti-brekkmiddel eller anti-kvalme medisiner.

2 Opprettholde god hydrering og redusere magesyre ved å ha barnet nippe på vann, utvannet eplejuice, te, ingefærøl, eller pediatriske elektrolytt drikke (bare ved lege anbefaling). God hydrering vil også bidra til å skylle giftstoffer fra kroppen.

3 Monitor barnet for feber. Hvis feberen er over 102 grader Fahrenheit, kan du behandle det med over-the-counter paracetamol eller ibuprofen. Hvis det er over 104 grader Fahrenheit og kommer ikke ned etter å behandle det med medisiner, bør du kontakte legen din. Hvis det er over 105 grader Fahrenheit, må du kontakte legen din umiddelbart.

Merk: Kontakt lege umiddelbart om feber hos barn under 2 år.

4 Redusere eller fjerne distraksjoner og oppmuntre barnet til å lese eller spille rolig i sengen, og prøve å holde barnet så behagelig som mulig, slik at han kan hvile ordentlig. Mens vi sover, våre organer arbeide mer effektivt til å bekjempe infeksjoner og giftstoffer, så resten er avgjørende for å bli kvitt matforgiftning.

5 Utdanne barnet om trygg mat vaner som å vaske hendene etter bruk av bad og før du spiser. Også lære dem om farene ved å spise rå egg, kjøtt eller fjærfe for å bidra til å forhindre matforgiftning i fremtiden.