Hvordan å mate små barn på Raw Food Diet

August 4

Hvordan å mate små barn på Raw Food Diet


Ta opp tema for en rå mat diett og de fleste vil se på deg som om du har to hoder. Fortell dem at barna også følge en rå mat diett, og du vil trolig møte et bombardement av beskyldninger om underernæring. Men i verden med et raskt økende antall barn lever med fedme og sykdom, avstå fra junk og bearbeidet mat og med hovedfokus på rå, uendret matvarer virker som veien å gå. Med litt planlegging og omtanke for de spesielle ernæringsmessige behovene til en voksende kropp, kan du sikkert mate barnet et sunt, balansert rå mat diett.

Bruksanvisning

Hvordan å mate små barn på Raw Food Diet

1 Velg ditt forhold av ukokt versus minimalt bearbeidet mat. Mange rå foodists definerer spise en rå diett som forbruker minst 75 prosent av deres mat ukokt, med de resterende 25 prosent minimalt bearbeidet og aldri varmes opp over 104 grader Fahrenheit, den temperatur ved hvilken det antas at den ernæringsmessige verdien av mat begynner å avta . Vær realistisk om rå mat inntak mål for dine barn.

2 Tilpass din egen rå mat diett. Vanligvis kan barna spise hva du spiser. Hvis du spiser et måltid med grønne blader og barnet er svært ung og har problemer med teksturen av greener, rett og slett puré greenene og lage en suppe eller saus for barnet ditt. Så lenge maten er utviklingsmessig passende, gå videre og gjøre de samme måltider og snacks for dere begge. Vær oppmerksom på ting som nøtter som er choking farer for svært små barn; tilpasse seg og gi dem mutter Butters i stedet.

3 Sørg for at barnet får nok essensielle fettsyrer, mineraler og vitaminer. Rå mat dietter har liten eller ingen meieri, som er der de fleste barn får sine kalsium og vitamin D fra. Hvis du bor i et klima hvor barnet ikke er regelmessig utsatt for sollys, eller hvis barnet har mørk hud, vitamin D mangler fra kosten er spesielt bekymringsfull. Barn som ikke spiser kjøtt er utsatt for anemi og vitamin B-mangel. Avhengig av hvilken del av barnets kosthold består av rå mat, vil kosttilskudd trolig være nødvendig for å hindre sykdommer og humør og oppmerksomhet lidelser.

4 Hold utdannet. Det tar litt innsats for å sørge for at barnet får nok næring fra mat. Rå og delvis rå dietter er en gjenstand for mye debatt og forskning. Hold deg informert og få råd fra en medisinsk fagperson som er kunnskapsrik av rå mat dietter og ernæring kravene til voksende barn. Har barnet ditt regelmessig undersøkt for eventuelle ernæringsmessige mangler.