Hva slags ting kan en hypnotisør bli kvitt?

February 24

Hypnoterapi er en medisinsk prosedyre som brukes av lisensierte terapeuter å hjelpe en persons liv og velvære. Mens under hypnose, er en person i en avslappet tilstand av dyp bevissthet, noen ganger kalt en transe, og er svært åpen for forslag om hvordan å være klar over livet ditt, dårlige vaner, og hvordan du kan kontrollere dem.

røyking

Mange ønsker å slutte å røyke av helsemessige årsaker. Hypnoterapi kan være i stand til å hjelpe med å bli kvitt denne avhengigheten. Terapeuten starter med å spørre grunnene til at du ønsker å slutte å røyke. Hypnoterapi begynner å tre i kraft i ca fire økter og kan vare opp til eller mer enn 10 år Hypnose å slutte å røyke har en høy suksessrate - mer enn noen annen metode ifølge mange studier utført i USA. (Se Resource 2 og 3)

Vekttap

Over 60 millioner mennesker i USA er overvektige eller fete. Dietter og øvingene vil viljestyrke, og hypnose kan hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Terapeuter spørre om dine spisevaner og atferd. Mens under hypnose, terapeut kan foreslå frukt er et bedre alternativ enn kake, og at trening hjelper med prosessen. Dessuten foreslår terapeuten hvordan å endre dårlige matvaner og atferd mens pasienten er under hypnose.

Søvnløshet

Søvnløshet er en vanlig ting blant massene. Mange mennesker sliter hver natt for å sovne og bli sovende. Søvnløshet kan føre til crankiness, irritabilitet og lav funksjonalitet. Under hypnose, vil terapeuten foreslå tenker på avslappende ting mens i sengen, visualisere deg selv å bli vugget forsiktig og føler tung. Pasienten vil huske disse forslagene som de går til sengs hver kveld.

Understreke

Stress tar en stor toll på en persons hverdag. Barn, jobb, ekteskap og penger all forårsake stress. Stress setter folk i ubehagelige stemninger og selv fører til fysisk sykdom. Avslapping er en stor del av hypnose prosessen. Mens under, vil terapeuten forholder de skadelige effektene av stress på livet og hva du må gjøre for å hjelpe de situasjoner som forårsaker belastning. Det kan ta noen økter for å få stress lettelse prosessen startet. Hypnose kan brukes med kognitiv atferdsterapi for bedre resultater. Kognitiv atferdsterapi er en form for psykoterapi der en pasient lærer å erstatte usunn, negative tanker og atferd med positive og sunt.