Carnosine Safety

October 28

Carnosine Safety


Karnosin er et molekyl som består av alanin, histidin og aminosyrer, og er funnet i en rekke av kroppens vev. Det har blitt identifisert til å ha sterk antioksidantegenskaper og evne til å fremme sårheling. Pasienter med hepatitt C har en bedre respons på interferonbehandling ved behandling med zine salt av karnosin. Den kan også anvendes for å behandle magesår og for å forebygge eller behandle diabetiske komplikasjoner så som øye problemer og nyreskader.

Sikkerhetsinformasjon

Ifølge RxList, er lite tilgjengelig informasjon om sikkerheten av Carnosine, spesielt når det brukes som et supplement, i stedet for en resept behandling. Imidlertid er denne substans allerede er naturlig til stede i menneskekroppen, og er viktig for normal funksjon. Det er generelt antatt å være trygg i de dosene de fleste tar. Få studier har blitt utført på mennesker, så bivirkninger og mulige interaksjoner for Carnosine er fortsatt ukjent.

bekymringer

Ifølge Skin Deep Cosmetic Safety Database, har noen studier rapportert mulige bivirkninger av Carnosine. En 1974 dyr studie viste mulige reproduksjonseffekter for Carnosine når gitt i moderate doser. Ved høye doser, har dette stoff vist seg å gi problemer med hjernen og nervesystemet hos dyr. Høye doser av aerosol karnosin har også vist seg å føre til pusteproblemer hos dyr.

Expert Insight

Ifølge National Institutes of Health, har Carnosine hentet fra kyllingbryst vist seg å være trygg i rotter. Rotter ble dosert med 500 eller 2000 mg / kg kroppsvekt hver dag viste ingen signifikant forskjell fra kontrollgruppen. I løpet av 90 dager, de beholdt samme kroppsvekt, mat forbruk priser og atferd til normale rotter. Organer og kroppens vev også forblitt den samme, uten mutasjoner.

betraktninger

RxList bemerker at riktig dosering for Carnosine avhenger av alder og helse for brukeren, og at det i dag ingen offisiell riktig dose for dette stoffet. Mens karnosin er en naturlig substans, vanligvis avledet fra kjøtt, kan det ikke være sikker i store doser. Brukere bør rådføre seg med lege for mer informasjon om riktig å ta dette stoffet.

Advarsel

Fordi det er lite informasjon tilgjengelig om Carnosine bruk i mennesker og fordi dyrestudier viser mulige reproduksjons bivirkninger hos dyr, bør kvinner som er gravide eller ammer unngå å ta Carnosine. Dette stoffet kan tenkes å føre til problemer med det ufødte fosteret eller utviklingsmessige problemer hos spedbarn.