En 1200-kalori diett

February 11

En 1200-kalori diett kan følges av både menn og kvinner som ønsker å gå ned i vekt gradvis. Det er ingen spesielle matvarer som kan eller ikke kan spises. Målet er at kaloriene å bli fortært på en dag ikke å beløpe seg til mer enn 1200 kalorier. Selvfølgelig, spise sunn mat som frukt, grønnsaker og hele korn er anbefalt samt drikke mye vann og trener daglig.

Frokost

Til frokost, vil et sunt måltid består av en kopp kli korn som Kelloggs eller Post Bran Flakes med en kopp skummet melk og en banan. En frokost bestående av sunne frokostblandinger, melk og frukt som dette utgjør om lag 280 kalorier. Alternativt kan du også ha en grapefrukt med en bran muffin og skummet melk.

Lunsj

En sunn lunsj består av en sandwich som tunfisk med grovt brød og en teskje av lav-fett majones. Det bør også inkludere to kopper rå grønnsaker som gulrøtter, selleri eller paprika. I tillegg kan du ha en liten eple eller en appelsin. Denne lunsj utgjør ca 435 kalorier. Andre sunne sandwicher ville være mager kalkunbryst eller røkt laks.

Afternoon Snack

For å hjelpe deg å holde full før middag kan du ha en lett snack i ettermiddag som en nektarin eller 2/3 av en banan. Dette ville bare like ca 65 kalorier. Andre alternativer ville være en bit av rosinbrød, en kopp jordbær eller en kopp papaya. Du kan alltid drikke vann med en skive sitron også.

Middag

Din siste hele måltidet bør bestå av ca tre oz. grillet kyllingbryst, en salat med 3/4 kopp dampede grønne bønner, en kopp salat, ½ kopp cherrytomater, og ½ kopp revet gulrøtter. For dressing kan du blande to ts. olivenolje og to ts. balsamicoeddik. I tillegg kan du legge til en frisk fersken, en plomme eller 10 druer til måltidet. Dette utgjør 440 kalorier. Et alternativ til grillet kylling ville være tre unser laks, tilapia eller stekt kveite, eller en 2,3-oz. lammekotelett.