Vekttap i 14 dager eller mindre

November 25

Vekttap i 14 dager eller mindre


The Center for Disease Control & Prevention i USA har funnet ut at over 60 millioner mennesker i USA er overvektige. Overvektige eller overvektige personer kan miste ett til to pounds av kroppen fett i 14 dager eller mindre ved å kombinere diett med trening.

Hold deg til sikker vekttap

Den raskeste hastigheten på vekttap som er ansett som trygt av vekt-kontroll Information Network er to pounds av kroppsfett per uke. Forsøk på å gå ned i vekt på en raskere hastighet enn to pounds per uke anses som svært usunn og ofte vil ikke føre til langsiktig vekttap.

Opprett et kaloriunderskudd

Den Harvard School of Public Health forklarer at dietter som reduserer kalorier alltid føre til vekttap, uavhengig av hva slags mat en person spiser. Spise en bestemt kombinasjon av karbohydrater og protein ikke positivt eller negativt påvirke vekttap.

Ifølge Ohio State University Extension Program, det er 3500 kalorier i ett pund av kroppsfett. Å miste to pounds av kroppen fett i 14 dager må du opprette en daglig kalori underskudd på 1000 kalorier. Kalori underskudd kan skapes ved slanking alene eller ved å kombinere slanking og trening.

Hold en Calorie Journal og lage en kalori budsjett

Prøv å lage en kalori budsjett og bestemme på kalori grenser for å gå ned i vekt. Skrive ned all maten du spiser sammen med hvor mange kalorier som maten inneholder kan bidra til å hindre overspising.

øvelse Daglig

Trene daglig er en av de beste måtene å skape en daglig kalori underskudd og øke hastigheten som du gå ned i vekt. Svømming, sykling og løping er alle gode øvelser som enkeltpersoner kan gjøre for å gå ned i vekt og holde seg frisk.

For eksempel at en person veier 155lbs. ville brenne 704 kalorier svømming freestyle fort i en time og 704 kalorier hvis hun jogget seks miles i en time, ifølge Nutristrategy. Ifølge The Journal of Nutrition, øvelser som øker pulsen resultat i redusert kroppsfett og økt muskelmasse. Trene er en fin måte å øke ditt daglige kaloriunderskudd og miste noen få pounds i 14 dager eller mindre.

Hold deg hydrert

The Ohio State University Extension Program forklarer at å drikke vann hele dagen faktisk kan hjelpe til med vekttap. Vann reduserer appetitten og hjelper deg til å føle energi. Vann bidrar også til å opprettholde forbrenningen gjennom hele dagen. The Mayo Clinic anbefaler at enkeltpersoner drikke 1,5 liter vann per dag for å holde seg frisk. Men, avhengig av hvor mye trening du får, kan du trenger mer vann enn dette.

Hvis du følger disse retningslinjene bør du være i stand til enkelt å gå ned i vekt på 14 dager eller mindre.