Måter for en Teen Mann å miste vekt

March 28

Måter for en Teen Mann å miste vekt


Tenåringer vanligvis ønsker raske vekttap resultater og vil bevege seg mot krasj eller sult dietter, som gir dårlig ernæring og forårsaker tretthet og en langsommere metabolisme. Støttende ernæring er obligatorisk å fylle drivstoff vekst og riktig muskel utvikling, og for å gi nødvendig energi til skole og lek. Den beste tilnærmingen for en voksende tenåring gutt er å justere litt kaloriinntaket og øke aktivitetsnivået - med andre ord, kutte ut junk og gå av på sofaen eller datamaskinen.

Lage Smartere mat valg

Et pund er lik 3500 kalorier, så å miste ett pund av vekt per uke, ville du trenger å eliminere 500 kalorier per dag fra kosten din. Som en mann, har du en fordel over kvinner fordi menn har mer muskler og en naturlig høyere metabolic rate, noe som betyr at du vil miste vekt raskere. Slippe noen få pounds vil ikke være vanskelig hvis du kutter ut høy-kalori snacks og mat, og erstatte dem med lavere kaloriinnhold valg.

For eksempel, en Burger King Double Whopper med ost er over 1000 kalorier (uten frites eller løkringer og rister du kan også bestille). Men en Subway fot lang club sandwich er bare 640 kalorier - en besparelse på nesten 400 kalorier. En pose med Nacho Cheese Doritos (størrelsen vanligvis selges i automater), 250 kalorier av ingenting næringsrik. Men et stort eple eller 2 kopper vannmelon er bare 100 kalorier og gir rikelig med kalium, fiber for å bidra til å fylle deg opp og vitamin C.

Kutt ut de tomme sukkerholdige kalorier av brus og spare hundrevis av kalorier per dag. Hver 12 oz. kan av brus er ca 150 kalorier, med 40 eller flere gram sukker og ingen næringsverdi. En forfriskende alternativ er vann fylt med frisk frukt, eller en blanding av mineralvann og fruktjuice.

USDA Food Guide Pyramid tyder på at ungdoms gutter spiser 2000 kalorier per dag har fem eller flere porsjoner med grønnsaker, fem porsjoner frukt, åtte porsjoner av karbohydrater (brød og korn), syv porsjoner protein (kjøtt, fisk, bønner og egg) , og ikke mer enn fem porsjoner med fett. Besøk www.mypyramid.gov for lett å forstå informasjon om mat ernæring.

Sunn vekttap er langsom og jevn over en tidsperiode. Et tap på 1 til 2 pounds per uke vil sørge for at vekten du mister faktisk fett. Crash dietter vanligvis resultere i en umiddelbar vekttap, etterfulgt noen uker senere av vektøkning.

Get Up and Move

Trening trenger ikke å være smertefullt, ta timer ut av dagen eller koste en formue i utstyr. En av de enkleste og mest effektive måtene å begynne å trene er å gå. Presidentens Council on Physical Fitness tyder amerikanere gå 10.000 skritt per dag. Kjøp en skritteller for å spore dine skritt og sette den på hver morgen.

Gå til skolen eller jobb i stedet for å ta bussen, eller i det minste gå av noen stopper raskere enn du normalt ville. Ta trappen når du kan i stedet for heis eller rulletrapp. Ta med familien hund for en 30-minutters spasertur eller jogge når du kommer hjem fra skolen hver ettermiddag eller før du forlater i morgen. Svømming, spille basketball eller fotball, rulleskøyter, og terrengsykling er andre måter å ha det gøy med venner og trening på samme tid.

Utføre styrketrening med din egen kroppsvekt eller frie vekter hjemme eller på treningsstudio hjelper deg å forbrenne fett og bygge muskler. Nybegynnere bør starte med kroppsvekt øvelser som push-ups, chin-ups, knebøy, utfall, crunches og triceps dips å akklimatisere kroppen din til å trene før du går videre til ekstra vekt. Vekt trening bør dreie seg om en full-body rutine som utøver hver store muskelgruppe to til tre ganger per uke, i tillegg til kardiovaskulær trening som gåing, jogging, hoppe tau eller trappetrinn klatring.

Expert Insight eller advarsler

Hvis legen din mener at du er alvorlig overvektig, snakke med foreldrene dine om å planlegge en avtale med en registrert dietian. Hun kan gi deg en kalori-kontrollert spising plan som fokuserer på sunn mat, samt gi råd om økt mosjon.