Praksis Retningslinjer for Family Nurse utøvere

June 3

En familie sykepleier utøver, eller FNP, arbeider med leger til å gi omsorg til familier, ifølge University of California, San Francisco (UCSF). FNPs er registrerte sykepleiere med tilleggsutdanning, opplæring og sertifisering i familiens helse. FNPs bruke de samme praksis retningslinjer --- kliniske maler for å veilede behandling av spesifikke forhold --- at leger bruker.

Innhold

Praksis retningslinjer for FNPs --- og alle helsepersonell --- gir en mal for omsorg og betraktninger om en bestemt sykdom. Hver retningslinje har bestemte deler adressering målgruppen for sykdommen, behandling protokollen, bevis som støtter anbefalingene og velge referanser.

formater

Familie sykepleier utøvere kan finne praksis retningslinjer i en rekke kilder. Elsevier, en medisinsk utgiver, gir en samling av retningslinjer i en bok for FNPs; USAs regjering publiserer utskrivbare retningslinjer på internett. Noen undervisning sykehus og yrkesgrupper tilby applikasjoner som tillater FNPs adgang til å praktisere retningslinjer for håndholdte datamaskiner og PDA-er.

kilder

Praksis retningslinjer for FNPs er tilgjengelig fra en rekke kilder, alt fra offentlige kilder, som for eksempel National Guideline Clearinghouse, til undervisning sykehus, medisinske biblioteker og yrkesorganisasjoner. Mange sykepleie skoler, som den på UCSF, gi linker til å praktisere retningslinjene for å praktisere FNPs samt FNP studenter.