Trening og kosthold for Belly Fat

October 24

Glem om målretting fettet rundt magen for vekttap. Fokuser på å få ned det samlede fettprosent. Det er umulig å redusere mengden av subkutant fett akkumulert i en bestemt område av kroppen uavhengig av fettblanding i hele kroppen. Det er alle knyttet sammen. Kroppen lagrer fett i faste forhold til de ulike områder av kroppen din etter din personlige kropps grunnlov, og mistet det fett på samme måte.

Styrking av magemusklene

Mens styrke magemusklene i seg selv vil ikke bli kvitt overflødig underhudsfett mage fett (som fett du kan føle når du klemme magen); abdominal fokusert styrketrening eller calisthenics, i forbindelse med et sunt kosthold, er svært effektiv på å redusere visceral magefett (fettet som samler i mellomrommene mellom organer og som utgjør en alvorlig trussel mot helse). Styrking magemusklene fungerer også å tone magen slik at når nok underhudsfett er tapt, er definisjonen avslørt.

Resistance Training

Resistance trening generelt er bra for generelle fett tap. Muskler forbrenner mye kalorier. Ved å forbedre din totale kroppsmuskelsammensetning, øke du stoffskiftet, øke kalorigrensen og på hele bare gjøre det lettere å redusere kroppen fett prosentpoeng. Og en generell redusert fettprosent betyr en trimmer midje. Så gjør styrke magemusklene en del av en hel kropp styrketrening rutine.

aerobic Exercise

Under normal aktivitet kroppen forbrenner karbohydrater og fett i lik andel til å oppfylle sine energibehov. Aerob trening endringer dette dynamiske slik at fett er brent i større andel for å dekke kroppens energibehov. All aerob trening får hjertet til å pumpe i en målsone på 50 til 85 prosent av sin maksimale kapasitet for din kondisjon. Aerobic øvelsen for vekttap er mer effektiv når den er dynamisk. Legg spurter til treningen (også kalt intervalltrening). Dette er periodisk korte støt (30 til 90 sekunder) med en høy intensitet trening tempo, presser deg selv til kanten av, eller bare utover din aerobe målsonen og deretter faller tilbake til normal aerobic tempo. Du bør trene aerobt i minst 30 konsistente minutter daglig, men ikke gjør det samme aerobic trening hver dag. For eksempel, hvis du jogge en dag prøve sykling neste. Alternativ blant 2 eller 3 fornøyelig aerobic aktiviteter.

Kosthold

Begrense deg til lavkarbo eller fettfattig mat er ikke så viktig som det samlede kaloriinntaket. For å gå ned i vekt må du opprette en kalori underskudd, brenne flere kalorier enn du forbruker. Det er ingen måte å jukse denne grunnleggende matematikk. Den beste vekttap diett er en som oppfyller alle dine ernæringsmessige behov samtidig som det gir deg ca 500 mindre kalorier enn hva kroppen din trenger på en daglig basis. I et balansert kosthold, om lag 50 prosent av maten du spiser er karbohydrater (hold deg til komplekse karbohydrater med lav glykemisk indeks), 30 prosent protein og 20 prosent fett. Det inkluderer også 25 til 35 gram fiber per dag og USDA anbefalte mengder av alle vitaminer og mineraler. Bruke ressursen linken for å finne kroppens Basil Metabolic Rate (ditt daglige kaloriinntak bør ikke falle under dette), deretter finne kroppens daglige kalori behov ved hjelp av Harris Benedict formel (ditt daglige kaloriinntak bør falle under dette nummeret).